Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Εύη Πούμπουρας: Η Ελληνίδα πράκτορας των προέδρων των ΗΠΑ (Βίντεο)

Η Εύη Πούμπουρας μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για το ρόλο της ως μυστική πράκτορας και το καθήκον της να προστατεύει του προέδρους των ΗΠΑ, ενώ αποκάλυψε το δίδαγμα ζωής που αποκόμισε από την τρομοκρατική επίθεση στους Δίδυμους Πύργους το 2001.

Η Εύη Πούμπουρας γεννήθηκε στην Αμερική, αλλά κατάγεται από το Κιλκίς και τη Χίο. Πάντοτε ήθελε να βοηθάει κι ο δρόμος της την οδήγησε στην αστυνομία της Νέας Υόρκης.

«Άλλαξα επίπεδο και πήγα στη μυστική υπηρεσία των ΗΠΑ ως ειδική πράκτορας. Έπρεπε να περάσω τεστ για ένα χρόνο, μέχρι να πάρω το τηλεφώνημα που μου έλεγε ότι πέρασα στη μυστική υπηρεσία. Προστάτευα τους προέδρους, έκανα έρευνες για διάφορα εγκλήματα και τεστ ανίχνευσης ψεύδους».

«Οι πιο πολλοί άνθρωποι δεν λένε ξεκάθαρα ψέματα. Αφήνουν έξω αυτό που δεν τους αρέσει και πρέπει να ψάχνεις αυτό το κομμάτι που λείπει», δήλωσε.

Η Εύη Πούμπουρας ήταν στην ασφάλεια του πατέρα και γιου Μπους, του Μπιλ Κλίντον, του Μπάρακ Ομπάμα και των συζύγων τους. Επιπλέον, η ομάδα της προστάτευε άτομα που έρχονταν από το εξωτερικό στην Αμερική, ανάμεσα τους ο Παπανδρέου, ο Κώστας Καραμανλής και ο Κώστας Σημίτης.

«Η Χίλαρι Κλίντον είναι μία γυναίκα δυνατή, είχε πάντοτε το κεφάλι ψηλά. Ο Μπάρακ Ομπάμα δεν έλεγε ποτέ κάτι άσχημο για κάποιον. Συζητούσε πάντοτε με λογική, δεν είχε θυμό», αποκάλυψε.

«Η πραγματική προστασία είναι αυτά που κάναμε πριν από ένα μήνα ή δύο εβδομάδες. Αφήνανε πακέρα, κουτιά, αυτοκίνητα γύρω από τον Λευκό Οίκο είτε γιατί πραγματικά θέλανε να κάνουν κάτι είτε γιατί μας έκαναν τεστ».

Η ίδια θυμάται πως τα γραφεία τους το 2001 ήταν μέσα στους Δίδυμους Πύργους κι όταν έπεσε το πρώτο αεροπλάνο δεν ήξεραν το τι γινόταν.

«Αυτό που κοιτούσα τότε ήταν να σώσω ανθρώπους, όμως δεν ξέραμε ότι θα πέσουν οι Δίδυμοι Πύργοι. Αυτό που μου δίδαξε εκείνη η ημέρα είναι να εκτιμώ τη ζωή μου».

Η Εύη Πούμπουρας μίλησε και για το πως προέκυψε το βιβλίο της «Γίνε Άτρωτος», όταν της ήρθε σαν σκέψη να αποτυπώσει σε ένα βιβλίο όσα έμαθε ως πράκτορας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00