Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Survivor: Έξαλλη η αδελφή της Ευρυδίκης με τον Βαλάντη

Σε ανάρτηση προχώρησε η αδελφή της Ευρυδίκης, όπου ξεσπά κατά του Βαλάντη, μετά τα όσα είπε ο γνωστός τραγουδιστής στη συμπαίκτριά του.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, ο Βαλάντης έκανε ένα σχόλιο, το οποίο δεν ακούστηκε στο κοινό, αλλά θεωρήθηκε από όλους απαράδεκτο και απρεπές, με την ίδια την παίκτρια να λέει, μεταξύ άλλων, πως πρόκειται για κάτι που «με πονάει πολύ μέσα μου».

«Μετά την τοποθέτηση μου, ο Βαλάντης γύρισε και είπε κάτι που αν θέλει μπορεί να το πει ο ίδιος, εγώ ντρέπομαι να το εκφράσω. Είναι κάποια πράγματα που δεν τα αγγίζεις καν. Αναφέρθηκε στην υγεία μου και μου είπε κατά λέξη μια φράση… Επειδή με πονάει πολύ μέσα μου, αν θέλει μπορεί να πει εκείνος τι είπε», είπε χαρακτηριστικά, με τον Γιώργο Λιανό να ζητάει από τον Βαλάντη να επαναλάβει τη φράση του.

«Είσαι απαράδεκτος με αυτό που είπες. Ντροπή» σχολίασε η Αθηνά Ευμορφιάδη, ενώ και η Μυριέλλα Κουρεντή είπε στον Βαλάντη: «Δεν ντρέπεσαι λιγάκι, ρε;».

Με ανάρτησή της στο Facebook, η Βάγια Παπαδοπούλου ξέσπασε κατά του γνωστού τραγουδιστή.

«Ήταν από πριν άνθρωπος, δεν χρειαζόταν τον καρκίνο να της μάθει να είναι. Μακάρι να μάθεις και εσύ κάποτε τι σημαίνει ανθρωπιά, χωρίς να χρειαστεί να αρρωστήσεις», έγραψε η Βάγια Παπαδοπούλου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου