Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internet

Manifest: Η σειρά που σαρώνει στο Netflix (Βίντεο)

Πανικός επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες στο Netflix με τη σειρά Manifest. Μπορεί να μην είναι νέα σειρά καθώς πρωτοκυκλοφόρησε το 2018, όμως η άφιξή της στη δημοφιλή streaming πλατφόρμα εκτόξευσε στα ύψη τη δημοτικότητά της.

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, το Manifest καθηλώνει τους τηλεθεατές με τη μυστηριώδη υπόθεση του. Η σειρά μοιάζει αρκετά με την εμβληματική τηλεοπτική σειρά του ABC, “Lost”, που έκανε πάταγο όταν πρωτοκυκλοφόρησε το 2004.

Manifest: Η υπόθεση της σειράς
Η σειρά Manifest επικεντρώνεται στους επιβάτες και το πλήρωμα ενός αεροπλάνου το οποίο εξαφανίστηκε από προσώπου γης, αλλά τελικά προσγειώθηκε μετά από πεντέμισι χρόνια.

Η πτήση 828 της Montego Air απογειώθηκε από την Τζαμάικα με προορισμό τη Νέα Υόρκη, όμως κατά τη διάρκεια της πτήσης το αεροσκάφος βρέθηκε σε έντονες αναταράξεις.

Καθώς οι 191 επιβάτες και το πλήρωμα του αεροπλάνου προσγειώνονται στο Διεθνές Αεροδρόμιο Στιούαρτ στο Νιούμπουργκ της Νέας Υόρκης, μαθαίνουν ότι θεωρούνταν νεκροί καθώς έχουν ήδη περάσει πάνω από πεντέμισι χρόνια, ενώ για εκείνους ήταν μερικές ώρες.

Καθώς προσπαθούν να επιστρέψουν στις ζωές τους, τόσο οι επιβάτες όσο και το πλήρωμα του αεροπλάνου, αρχίζουν να ακούν κάποιες φωνές που τους καθοδηγούν και να βλέπουν οράματα που αντιπροσωπεύουν γεγονότα που δεν έχουν συμβεί ακόμη.

Manifest: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

https://youtu.be/LjsFg7e-ffk

Manifest: Ανανεώθηκε και για 4η σεζόν

Από τον περασμένο Ιούνιο όποτε και ξεκίνησε η προβολή της σειράς, τα νούμερα των προβολών ανάγκασαν το Netflix να “αναγεννήσει” τη σειρά που είχε κοπεί μετά την 3η σεζόν.

Όπως είχε συμβεί πρόσφατα με το Lucifer, το Netflix ανακοίνωσε ότι ανανεώνει το Manifest για 4η σεζόν με 20 ολόκληρα επεισόδια. Σχεδόν όλο το καστ, συμπεριλαμβανομένων των πρωταγωνιστών Josh Dallas και Melissa Roxburgh, θα επιστρέψουν για τη νέα σεζόν.

Τα γυρίσματα της νέας σεζόν ξεκίνησαν τον περασμένο Νοέμβριο, και σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία η 4η σεζόν του Manisfest αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2022.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου