Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ozark: Κανείς «δεν θα την βγάλει καθαρή» στην 4η σεζόν που έρχεται στο Netflix (Τρέιλερ)

Δράση και απίστευτες ανατροπές στη νέα -και τελευταία- σεζόν της τηλεοπτικής σειράς που έχει γράψει ήδη τη δική της ιστορία στο Netflix.

Η διάσημη πλατφόρμα συνεχούς ροής Netflix έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ για το πρώτο μέρος της τέταρτης και τελευταίας σεζόν του Ozark, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα αργότερα αυτό τον μήνα.

Η τελευταία σεζόν θα περιλαμβάνει 14 επεισόδια που θα χωριστούν σε δύο μέρη. Τα πρώτα επτά επεισόδια θα είναι διαθέσιμα στο Netflix στις 21 Ιανουαρίου, ενώ τα υπόλοιπα επτά θα κάνουν πρεμιέρα αργότερα το 2022.

Πολλοί φαν της πολυβραβευμένης σειράς μπορεί ακόμα να επεξεργάζονται το ανατρεπτικό φινάλε της 3ης σεζόν, σε λίγες μέρες ωστόσο θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον Μάρτι και την Γουέντι Μπερντ να επιστρέφουν για να τελειώσουν το «βρώμικο» έργο που ξεκίνησαν το 2017, όχι όμως χωρίς δυσκολίες, δεδομένου ότι η λεζάντα που συνοδεύει το τρέιλερ μας προειδοποιεί πως «κανείς δεν πρόκειται να την βγάλει καθαρή».

Να θυμίσουμε ότι για την 4η σεζόν ο Τζέισον Μπέιτμαν επιστέρέφει ως Μάρτι Μπερντ, η Λόρα Λίνεϊ ως Γουέντι Μπερντ, η Τζούλια Γκάρνερ ως Ρουθ Λάνγκμορ, η Σοφία Χούμπλιτς ως Σάρλοτ Μπερντ, ο Σκάιλαρ Γκέρτνερ ως Τζόνα Μπερντ και η Λίσα Έμερι ως Νταρλίν Σνελ, ενώ πρόκειται να προστεθούν και νέοι ηθοποιοί σε βασικούς ρόλους.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου