Σοκαρισμένη είναι η «οικογένεια» του Sex and The City μετά τις καταγγελίες κατά του Chris Noth.

 

Μάλιστα, οι παραγωγοί του Just Like That, της συνέχειας της θρυλικής σειράς των 90s, αποφάσισαν να αλλάξουν εντελώς τη ροή της σειράς και το finale της – το τελευταίο επεισόδιο αναμένεται να προβληθεί στις 3 Φεβρουαρίου του 2022.

Ο Mr. Big, ο χαρακτήρας που υποδύθηκε ο Noth, πέθανε στην πρεμιέρα του reboot από καρδιακή προσβολή. Οι σεναριογράφοι είχαν ετοιμάσει για τον σύζυγο της Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), μια cameo εμφάνιση στο φινάλε, αλλά η σκηνή αφαιρέθηκε, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Noth, θα εμφανιζόταν σε μία σεκάνς φαντασίας, την ώρα που η Carrie σκορπίζει τις στάχτες του. Ωστόσο, έπειτα από όσα αποκάλυψαν οι γυναίκες που τον κατήγγειλαν για σεξουαλική παρενόχληση, οι παραγωγοί και οι σεναριογράφοι αποφάσισαν να μην προβάλλουν τις σκηνές, δείχνοντας έτσι τη συμπαράστασή τους στα θύματα.

 

Την ίδια στιγμή οι συμπρωταγωνίστριές του εξέφρασαν και εκείνες τη στήριξή τους στα θύματα με μία ανακοίνωση στα social media, ενώ εκείνος αρνείται κάθε κατηγορία. Υπενθυμίζουμε ότι τέσσερις γυναίκες στο σύνολο έχουν κατηγορήσει τον ηθοποιό για κακοποιητική συμπεριφορά σε περιστατικά που έλαβαν χώρα μεταξύ του 2002 και του 2015.