Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Δείπνο κορυφής ξανά στον ΣΚΑΪ με πρωτοβουλία Παπαδρόσου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες στον ΣΚΑΪ για τη σταθεροποίηση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Βλέπετε, μπορεί στο σύνολο του κοινού να έχει βρεθεί η ισορροπία στο μέτωπο της τηλεθέασης, γεγονός που χαροποιεί άπαντες στο Νέο Φάληρο, ωστόσο οι χαμηλές πτήσεις στο νεανικό κοινό, το οποίο συνιστά και τον βασικό πόλο για την προσέλκυση διαφήμισης, εξακολουθούν να προβληματίζουν.

Στο πλαίσιο αυτό, άπαντες αναμένουν την… ευλογία του Άγιου Δομίνικου, ευελπιστώντας πως το «Survivor» θα… ξυπνήσει την κοιμώμενη prime time του καναλιού και ταυτόχρονα θα δώσει ανάσα στο σύνολο του προγράμματος, άρα και στο μέτωπο του κεντρικού δελτίου, με την αποδοχή του στην ηλικιακή ομάδα 18-54.

Παράλληλα με τις προσδοκίες που γεννά η επιστροφή του ριάλιτι, συνεχίζονται τα δείπνα των κορυφαίων στελεχών με πρωτοβουλία του επικεφαλής του ενημερωτικού τομέα, Βασίλη Παπαδρόσου.

Συγκεκριμένα, την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξε νέα μάζωξη σε γνωστή ταβέρνα, αυτή τη φορά με αφορμή την παρουσία στην Αθήνα του ανταποκριτή του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλη Κωστίδη.

Εκτός των δύο προαναφερθέντων, παρόντες στο εν λόγω τραπέζι ήταν ο διευθυντής του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ, Βασίλης Χιώτης, ο διευθυντής σύνταξης Γιάννης Αδαμίδης και ορισμένα ακόμη στελέχη του δελτίου.

Κοινός τόπος στις συζητήσεις ήταν η ανάγκη διαρκούς προσαρμογής στις απαιτήσεις του φετινού, αδυσώπητου ανταγωνισμού στο τηλεοπτικό τοπίο, καθώς και ορισμένες παρεμβάσεις που δρομολογούνται σε επίπεδο τόσο δελτίου όσο και εκπομπών από τη νέα χρονιά που έρχεται.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00