Απασφάλισε η Μάρα Μεϊμαρίδη: Ξανανιώθω τα ίδια συναισθήματα που είχα τότε με την Χούντα από τα social media

Μεϊμαρίδη, Απασφάλισε η Μάρα Μεϊμαρίδη: Ξανανιώθω τα ίδια συναισθήματα που είχα τότε με την Χούντα από τα social media

Στην παρέα του «Χαμογέλα και Πάλι!» βρέθηκε η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Η αγαπημένη παίκτρια του J2US μίλησε για την φιλανθρωπική διάσταση του show, αλλά και για τον πόλεμο που δέχτηκε από τα social media.

«Είναι πολύ ωραίο show, ένα show ραμμένο για τον Νίκο Κοκλώνη. Δεν εχω κάτσει να μιλήσω μαζί του να δω τι προσωπικότητα είναι, αλλά έχει μία καρδιά 10 ετών παιδιού. Τι θέλει ένα παιδάκι 10 χρονών; Να παίξει», είπε για το J2US.

Η κ. Μεϊμαρίδη αποκάλυψε πως τέτοιες παραγωγές διαλέγουν τον κόσμο που θα συμμετέχει στο show: θα πρέπει να είναι στη δημοσιότητα και να έχουν ορισμένα ειδικά προσόντα.

«Το show είναι φιλανθρωπικό. Εγώ χτυπάω την πόρτα του συλλόγου τάδε και λέω πως έχω να σας δώσω ένα φάκελο με λεφτά. Εάν αυτός ο φάκελος έχει 7 ευρώ ή 700.000 ευρώ, είναι φιλανθρωπία. Εγώ εμφανίζομαι στο show και ο κόσμος παίρνει τηλέφωνα. Αυτά τα τηλέφωνα, αυτοί οι πόντοι, ήθελα να πάνε κάπου αλλού», είπε.

Η κάμερα τρύπωσε στα backstage του J2US, όπου τσάκωσε την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη την ώρα που αποχωρούσαν από το στούντιο του show.

«Για ποιο λόγο ο κόσμος ενδιαφέρεται αν η Δέσποινα Βανδή έχει σύντροφο ή όχι;», αναρωτήθηκε η Μάρα Μεϊμαρίδη. «Ξέρω κι άλλα ζευγάρια, κρυφά».

Το ξέσπασμα για τα social media

Η Μάρα Μεϊμαρίδη αναφέρθηκε στον πόλεμο που δέχτηκε από τα social media.

«Να μου επιτρέψετε να πω κάτι σοβαρό. Ανησυχώ για το που μεγαλώνουν αυτή τη στιγμή τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας. Ο κόσμος είναι πολύ απομονωμένος, πολύ καταθλιπτικός και πολύ θυμωμένος. Θέλω να μιλήσω για τη γλώσσα, γιατί κατηγορήθηκα ότι χρησιμοποιώ άλλη γλώσσα από τη νεολαία σήμερα», είπε αρχικά.

«Η δική μου γενιά είναι η γενιά του Πολυτεχνείου. Είναι η γενιά που μάτωσε να φύγει η Χούντα και για να έχουμε ελευθερία του Λόγου. Εγώ έχω βιώσει Χούντα. Ήμουν φοιτήτρια και έχω βιώσει αυτό τον φόβο και τότε ήταν άσχημα τα πράγματα. Είχε φυλακές, εξορία, ξυλοδαρμούς, αίματα. Εγώ ήμουν μέσα στο Πολυτεχνείο, όχι την Παρασκευή που ήταν το τανκ, γιατί είχα πάει με ένα γκόμενο στα Λεγρενά… Αλλά Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη ήμουν εκεί. Γινόταν ένα πανηγύρι και ξαφνικά, μετά από τόσα χρόνια, σηκώνομαι ένα πρωί και ξανανιώθω τα ίδια συναισθήματα που είχα τότε με την Χούντα από τα social media. Και λέω, εάν έφυγε η Χούντα τότε και εμείς ματώσαμε για να βγουν τα Twitter και να κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά, ας έμπαινε αυτό το τανκ και να μας σκότωνε όλους!».

«Τα social media είναι εξαιρετικά, γιατί μιλάω με την κόρη μου στην Αγγλία. Αλλά να βγαίνει ο καθένας και να επηρεάζει τους υπόλοιπους ανώνυμα, δεν είναι ελευθερία για μένα», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο