Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Κατερίνα Πεφτίτση: Δε δεχόμουν τον εαυτό μου, του προκαλούσα κακό, έκανα εμετούς

Πεφτίτση

Η Κατερίνα Πεφτίτση μίλησε για το body shaming που έχει βιώσει και την τοξική σχέση, στην οποία βρισκόταν με έναν άνδρα, ο οποίος την σχολίαζε συνεχώς αρνητικά για τα κιλά της.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» η πρώην παίκτρια του GNTM εξήγησε ότι πέρασε μία πολύ δύσκολη περίοδο μέχρι να φτάσει να αποδεχτεί και να αγαπήσει τον εατό της.

«Αυτό που οι υπόλοιποι άνθρωποι ασχολούνται με τις ζωές των άλλων, αντί να κοιτάζουν τους εαυτούς τους, πρέπει να σταματήσει. Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν πριν αποδεχτώ τον εαυτό μου και τα περιττά κιλά. Σε μία σχέση που είχα, ένας σύντροφος είχε κάνει ένα σχόλιο και είχα βάλει τότε στόχο να χάσω αυτά τα κιλά. Είχα φτάσει στο σημείο να θέλω να κάνω επέμβαση. Προκαλούσα κακό στον εαυτό μου, έκανα εμετούς, προσπαθούσα να μην τρώω. Ακόμα και η μητέρα μου, όταν έβλεπε ότι έβαζα παραπάνω κιλά, το σχολίαζε», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Πεφτίτση.

Όπως δήλωσε στη συνέχεια, είχε ζητήσει και τη βοήθεια ψυχολόγου, προκειμένου να ξεπεράσει τις ανασφάλειές της και να νιώσει καλύτερα με τον εαυτό της.

«Έχω πάει σε ψυχολόγο και έχω βοηθηθεί. Όταν έχεις υποστεί bullying και σε έχει επηρεάσει, πρέπει να μιλήσεις. Είχα φτάσει στο σημείο να αγανακτώ με το να περιορίζω τον εαυτό μου να μη φοράει ούτε σορτσάκι, γιατί ένιωθα άσχημα», δήλωσε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου