Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Διαβάστε στα Παραπολιτικά: Η χώρα πρωτοπορεί κατά του κορονοϊού – Τα πρώτα φάρμακα έρχονται Ελλάδα

Αύριο, Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Αποκαλυπτικά θέματα, ρεπορτάζ και μεγάλες προσφορές για όλους τους αναγνώστες μας!

Διαβάστε:

 

Τα πρώτα φάρμακα έρχονται Ελλάδα

 

Η χώρα πρωτοπορεί κατά του κορονοϊού

 

Συνέντευξη: Ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλά στα «Π»

 

«Να ξαναγίνουμε πρώτη επιλογή»

 

Αποχωρεί ο Καραμανλής με το βλέμμα στην Προεδρία

 

Κατάθεση – κόλαφος Κοντονή για Τζανακόπουλο, Καλογήρου

 

Μεγάλος «χορηγός» του ΚΙΝ.ΑΛ. ο Αλέξης Τσίπρας

 

«Πράσινος» Πάπας σε ταπεινό Ι.Χ. κάνει… πολιτική

 

Μάκης Βορίδης, Υπουργός Εσωτερικών

 

«Εμβολιασμένο άνω του 80% των δημοσίων υπαλλήλων»

 

Εδώ «ΑΥΓΗ»

 

Το αντάρτικο, οι «συστάσεις» και ο Καρτερός

 

Δ. Μελισσανίδης

 

Νέες δικαστικές περιπέτειες για την Aegean

 

Εντός του 2022

 

Ριζικές αλλαγές στα πανεπιστήμια με νόμο – πλαίσιο

 

Πράκτωρ Π

 

Ο Σκυλακάκης για το Επικρατείας και οι αποστάσεις Ξανθού

 

Άλλαξε χέρια το σπίτι της Μαρίκας και του Κώστα

Αυτό το Σάββατο τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορούν με 3 μεγάλες προσφορές

Μεγάλη Εορταστική Προσφορά: Τα Παραπολιτικά προσφέρουν εκπτωτικό κουπόνι -15% σε όλoυς τους αναγνώστες, για τις ηλεκτρονικές αγορές στο perfectoys.gr!

Το Σάββατο 11/12 όλοι οι αναγνώστες της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κερδίζουν, εντελώς δωρεάν, εκπτωτικό κουπόνι -15% για όλες τις ηλεκτρονικές αγορές τους στο Perfectoys.gr!

Φέτος όλα τα επώνυμα παιχνίδια και τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα επιλέξετε θα έρθουν στο χώρο σας με τον πιο εύκολο και απλό τρόπο! Εσείς απλώς θα εισάγετε τον μοναδικό κωδικό που αναγράφεται στο κουπόνι κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και θα κερδίσετε έκπτωση 15% σε όλες τις αγορές σας!

Και φυσικά ο δρόμος για την αναζήτηση του τέλειου δώρου, καταλήγει στα PerfecToys.gr διότι εκεί θα βρείτε την πιο ολοκληρωμένη γκάμα παιχνιδιών για όλες τις ηλικίες, με πληθώρα από επώνυμα και ποιοτικά παιχνίδια! Διαλέξτε ανάμεσα σε Lego για ατελείωτες ώρες δημιουργίας, Playmobil για φανταστικές μάχες και όχι μόνο, την αγαπημένη κούκλα όλων των κοριτσιών Barbie, παιχνίδια ρόλων, απίθανα επιτραπέζια παιχνίδια για όλη την οικογένεια καθώς και άλλα πολλά φανταστικά και πρωτότυπα δωράκια!

Και επειδή η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου πλησιάζει, ο στολισμός ενός Perfect δέντρου για να αφήσει τα δώρα του ο Άγιος Βασίλης αλλά και για να δημιουργήσετε υπέροχες στιγμές και αναμνήσεις με την οικογένειά σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα γίνει από τα PerfecToys.gr!

Επίσης θα βρείτε συλλογές ρούχων και παπουτσιών διαλεγμένες με φινέτσα και γούστο από επώνυμες εταιρίες όπως η Mayoral, Camper, Crocs και Energiers.

Με πάνω από 15.000 κωδικούς και πάντα στις καλύτερες τιμές και με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 40€, σίγουρα θα ικανοποιηθούν και οι πιο απαιτητικοί πελάτες με ανταμοιβή την χαρά και τα χαμόγελα των παιδιών!

Ακόμη,

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ η ετήσια συλλεκτική έκδοση του Car and Driver

Το Σάββατο 11/12 εντελώς ΔΩΡΕΑΝ αποκλειστικά με τα Παραπολιτικά, το Car and Driver, το μεγαλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου στον κόσμο, κυκλοφορεί την ετήσια έκδοση με 100 TEST DRIVES!

 

Δοκιμάζουμε τα καλύτερα μοντέλα σε κάθε κατηγορία της ελληνικής αγοράς σε μια μοναδική έκδοση!

 

Compact cars

SUV

Hybrid – Plug-in – EV Cars

Premium

Sportscars

Παρουσιάσεις, Δοκιμές, Τεχνολογίες με την εγκυρότητα της πιο δυνατής δημοσιογραφικής ομάδας.

 

+MOTO AND BIKER με νέα μοντέλα και δοκιμές μοτοσυκλετών.

 

Και μαζί,

 

«Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ»

 

ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

 

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

 

Αυτό το Σάββατο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα Παραπολιτικά ένα σπάνιο ιστορικό ντοκουμέντο που κυκλοφορεί για πρώτη φορά με εφημερίδα, «Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ», από τα επίσημα αρχεία του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

 

Μη χάσετε τον 8ο τόμο της σειράς, «ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΕΠΟΠΟΙΙΑΣ» (ΑΠΡΙΛΙΟΣ 1941) Μέρος A’, αυτό το Σάββατο 11/12.

Ο όγδοος τόμος της σειράς «Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ» αναφέρεται στην εξιστόρηση των γεγονότων που έλαβαν χώρα από τις 27 Μαρτίου 1941 μέχρι την κατάληψη της ηπειρωτικής και της νησιωτικής Ελλάδας από τους Γερμανούς και τους Ιταλούς. Το παρόν σύγγραμμα ανάγεται στην τελευταία περίοδο του Ελληνοϊταλικού πολέμου, στους κοινούς αγώνες Ελλήνων και Βρετανών στη Μακεδονία, στην αποχώρηση του Ελληνικού Στρατού από την Αλβανία και τη συνθηκολόγηση, στους υποχωρητικούς αγώνες των Βρετανικών στρατευμάτων και τέλος στην ολοκληρωτική κατάληψη της χώρας από τον εχθρό, εκτός της Κρήτης.

 

Τα κύρια σημεία του τόμου είναι τα εξής: Συμβάντα εν τω Αλβανικό θεάτρω και εις την τοποθεσίαν Βερμίου (27 Μαρτίου – 9 Απριλίου 1941). Η Γιουγκοσλαυϊκή κατάρρευσις. Εκκένωσις της τοποθεσίας Βερμίου. Επίθεσις των Γερμανών κατά της τοποθεσίας Κλειδίου. Αγώνες επί της τοποθεσίας Όλυμπος – Σινιάτσικον. Οι περαιτέρω γερμανικοί αντικειμενικοί σκοποί. Αγών εις την στενωπόν Κλεισούρας. Το Τμήμα Στρατιάς Κεντρικής Μακεδονίας διαβαίνει τον Αλιάκμονα. Αποχώρησις εξ Αλβανίας. Κατάστασις του εν Αλβανία Ελληνικού Στρατού κατά την έναρξιν της Γερμανικής επιθέσεως. Υποχωρητικός ελιγμός του ΤΣΔΜ. Η σύμπτυξις του Β’ Σώματος Στρατού. Σύμπτυξις του Βρεττανικού εκστρατευτικού σώματος προς Θερμοπύλας. Η συνθηκολόγησις της Στρατιάς Ηπείρου. Απόφασις αποχωρήσεως του Βρεττανικού Εκστρατευτικού Σώματος και αυτοκτονία του Πρωθυπουργού. Πολιτική κρίσις και αποχώρησις του Βασιλέως και της κυβερνήσεως εις Κρήτην.

 

Όπως γράφει χαρακτηριστικά στον πρόλογο της αρχικής έκδοσης του τόμου μεταξύ άλλων, ο τότε Αντιστράτηγος Κων. Κανελλόπουλος:

 

«Η ελληνική Στρατιά Ηπείρου δεν απώλεσε το ηθικόν της και όταν ακόμη αντιμετώπισεν άνευ Αεροπορίας και άνευ αρμάτων και με ελάχιστα βλήματα πυροβολικού την επίθεσιν των ηνωμένων στρατών των δύο Μεγάλων Δυνάμεων του άξονος.

 

Από της στιγμής όμως ταύτης τα στρατεύματα ταύτα απώλεσαν οιανδήποτε ελπίδα επιτυχούς αντιστάσεως. Η σκοπιά επί της οποίας ίσταντο είχε τελεσιδίκως απωλεσθή και ως εκ τούτον δεν επροθυμοποιήθησαν να συνεχίσωσιν έναν αγώνα μάταιον.

 

Αλλά τα επιτεύγματα των ελληνικών στρατευμάτων επί εξάμηνον, δεν εκάλυψαν ταύτα μόνον με άφθαστον δόξαν, αλλ’ ήσκησαν ευνοϊκήν επίδρασιν επί της γενικωτέρας εξελίξεως του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου υπέρ των Συμμάχων, οϊτινες εκέρδισαν υπέρ αυτών τον χρόνον, αποφασιστικόν παράγοντα εις το πλαίσιον της στρατηγικής»

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου