Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Στο νοσοκομείο με πνευμονία ο Νίκος Στραβελάκης – Νοσεί με κορωνοϊό

Με συμπτώματα πνευμονίας εισήχθη το βράδυ του Σαββάτου στο νοσοκομείο «Σωτηρία», ο παρουσιαστής ειδήσεων του ΣΚΑΪ Νίκος Στραβελάκης που νοσεί από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας με κορωνοϊό.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός δημοσιογράφος ταλαιπωρούνταν τα τελευταία εικοσιτετράωρα από έντονο βήχα με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να μεταβεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα, όπου υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία.

Οι γιατροί πρότειναν την άμεση εισαγωγή του, προκειμένου να παρακολουθείται επισταμένως η πορεία της υγείας του.

 

Σημειώνεται ότι ο κ. Στραβελάκης, έχει κάνει και την αναμνηστική δόση του εμβολίου, ενώ βρισκόταν σε κατ’ οίκον καραντίνα από την περασμένη Δευτέρα.

Είχε κάνει από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας αλλεπάλληλα self test τα οποία όμως έβγαιναν αρνητικά και όταν τα συμπτώματα επέμεναν επικοινώνησε εκ νέου με τον προσωπικό του γιατρό που του συνέστησε να προβεί και σε τεστ PCR το οποίο βρήκε θετικό.

Ειδικότερα, ο έμπειρος δημοσιογράφος, ο οποίος την Πέμπτη έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου κατά της Covid με το σκεύασμα της Pfizer, εμφάνισε συμπτώματα γρίπης δυο μέρες μετά, το Σάββατο.

Το self test που έκανε βγήκε αρνητικό με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για πιθανή παρενέργεια του εμβολίου.

Τα συμπτώματα συνεχίστηκαν και την Κυριακή, με το νέο τεστ να βγαίνει ξανά αρνητικό.

Ο κ. Στραβελάκης υπεβλήθη σε rapid test το πρωί της Δευτέρας, που ήταν αρνητικό, ωστόσο έπειτα από συμβουλή του γιατρού του, υπεβλήθη σε μοριακό έλεγχο, που τον «έδειξε» θετικό αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00