Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Γκρέκου: Γνωστός τραγουδιστής με κόλλησε στον τοίχο, του έριξα χαστούκι

Συνέντευξη στο «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» παραχώρησε την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου η Έλενα Γκρέκου, η οποία φέτος συστήνεται ξανά στο κοινό με το νέο της όνομα, Έλενα Πασχαλίδου.

«Αυτό ήταν το επίθετο της γιαγιάς μου. Ήταν κάτι σαν τάμα μέσα μου» εξήγησε για την απόφασή της να αλλάξει το επώνυμό της.

Για τον χωρισμό της από τον τραγουδιστή Βαλάντη, σημείωσε: «Δεν έχω παντρευτεί ποτέ, ούτε τον Βαλάντη. Όμως, δεν είμαι κατά του γάμου. Ο γιος μου, ο Χάρης, ήταν 2,5 ετών όταν χώρισα με τον μπαμπά του, τον Βαλάντη».

Εν συνεχεία, μίλησε για το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης, το οποίο βίωσε στο παρελθόν με δημοφιλή τραγουδιστή: «Έχει προσπαθήσει κάποιος, όχι απλώς να με φέρει σε δύσκολη θέση, να με κολλήσει στον τοίχο και να προσπαθήσει να κάνει κίνηση ερωτική απέναντί μου. Γνωστός τραγουδιστής. Του έριξα ένα γερό χαστούκι και τον έβαλα στη θέση του».

Όσον αφορά τα εμπόδια με τα οποία έχει έρθει αντιμέτωπη ως τραγουδίστρια, εξομολογήθηκε: «Μου έχει τύχει να κλείσω μία δουλειά, να έχουμε δώσει τα χέρια και μετά να μαθαίνω ότι κάποια άλλη συνάδελφος είχε συνάψει σχέση με τον συγκεκριμένο κύριο και έμεινα εγώ εκτός».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00