Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Το πείραγμα της Ναταλίας Γερμανού στον Πέτρο Ίμβριο: Αποκλείεται να μην αντέξεις, υπήρξες παντρεμένος μαζί μου

ναταλία-γερμανού

Η είδηση ότι ο Πέτρος Ίμβριος συζητά για το Survivor ήταν αφορμή να βρεθεί σε ζωντανή σύνδεση στο «Καλύτερα δε γίνεται» και να μιλήσει με τη Ναταλία Γερμανού.

Για άλλη μια φορά οι δύο πρώην σύζυγοι είχαν έναν απολαυστικό διάλογο μεταξύ τους.

«Πες μου, χαρά μου, θα πας στο Survivor;» ήταν η ερώτηση της Ναταλίας. «Δεν μπορώ να στα λέω όλα, θα σε πάρω τηλέφωνο να σου πω!» απάντησε ο Πέτρος.

«Θέλω σαν τρελός να συμμετέχω στα αγωνίσματα»
Λίγο αργότερα βέβαια, ο τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι του έχει γίνει πρόταση και την επεξεργάζεται σοβαρά γιατί θέλει «σαν τρελός» να συμμετέχει στα αγωνίσματα.

«Το άλλο θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν θα αντέξω την πείνα και τη μοναξιά. Είναι λίγο σκληρό παιχνίδι, σε εξωθεί στα άκρα. Προχτές βρέθηκα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και πήρα κάποιες πληροφορίες. Βρήκα το δελεαστικό του Αγίου Δομινίκου και των παιχνιδιών» είπε.

«Αποκλείεται να μην αντέξεις την πείνα, υπήρξες παντρεμένος μαζί μου 5 χρόνια, δεν έχω τηγανίσει ούτε ένα αβγό σε αυτά τα 5 χρόνια. Μόνο του το δόλιο άνοιγε το ψυγείο έβαζε μια φετούλα ψωμάκι και τυράκι. Μην κοιτάς που τώρα σε δώσαμε στην καλύτερη που μαγειρεύει τα καλύτερα!» απάντησε η Ναταλία Γερμανού.

«Πάντα ήταν large η Ναταλία, πλήρωνε το φαγητό που παίρναμε απ’ έξω» ήταν η επική απάντηση του Πέτρου.

Πηγη: parapolitika.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου