Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«Στα μαχαίρια» Λιάγκας και Μακρυπούλια – Γιατί αρνήθηκε να πάει στο Ρουκ Ζουκ

Λιάγκας - Μακρυπούλια

Ο Γιώργος Λιάγκας αρνήθηκε να συμμετάσχει στο «Celebrity Ρουκ Ζουκ», λόγω της Ζέτας Μακρυπούλια.

«Στα μαχαίρια» φαίνεται πως είναι ο Γιώργος Λιάγκας και η Ζέτα Μακρυπούλια. Ο παρουσιαστής αρνήθηκε να παρευρεθεί στο εορταστικό «Celebrity Ρουκ Ζουκ» καθώς οι σχέσεις των δύο δεν είναι ιδιαίτερα «θερμές».

Το ίδιο συνέβη και με την περίπτωση της Ζέτας Μακρυπούλια, όταν η ίδια δεν παρεβρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Η ένταση που επικρατεί στους διαδρόμους του καναλιού είναι εμφανής, με τους δύο παρουσιαστές να μην έχουν βρει την «χρυσή τομή» στις επαγγελματικές σχέσεις τους.

«Υπάρχει πόλεμος στον ΑΝΤ1 και δεν υπερβάλλω. Ο Γιώργος Λιάγκας δεν ήθελε να πάει στο Celebrity Rouk Zouk. Δεν έχει καλές σχέσεις με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Όταν επέστρεψε πέρυσι στο Πρωινό ο Λιάγκας, κάλεσαν τη Ζέτα στο πλατό. Και δεν δέχτηκε λέγοντας ότι “έχω ξαναέρθει φέτος”», είπε αρχικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Φέτος την πήραν τηλέφωνο για να είναι από τους πρώτους καλεσμένους και η Ζέτα δεν δέχτηκε. Ο Λιάγκας απαντάει ότι αφού η Μακρυπούλια δεν έρχεται, δεν θα πάω κι εγώ στη δική της. Έπεσαν τηλέφωνα από τον ΑΝΤ1 και στις δύο πλευρές και μαθαίνω ότι αποφεύγουν να συναντηθούν στους διαδρόμους» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή του Mega.

 

Πηγή: In.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου