Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Όλα για τη Ζωή μας: Καλεσμένοι η Πένυ Αγοραστού και ο Αντίνοος Αλμπάνης

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή Όλα για τη Ζωή μας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη αποκαλύπτει με έγκυρο και αξιόπιστο τρόπο όλα τα μυστικά για να ζούμε με σωματική και ψυχική ισορροπία.

Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου, στο «Όλα για την ζωή μας» οι επιστήμονες δίνουν οδηγίες χρήσης για τα συμπληρώματα βιταμινών και ιχνοστοιχείων, τα οποία λαμβάνουν, σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, πάνω από τους μισούς Έλληνες.

Πόσοι όμως παίρνουν τα συμπληρώματα που πραγματικά χρειάζεται ο οργανισμός τους και τα λαμβάνουν με τον ορθό τρόπο και στη σωστή δοσολογία;

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται την ηθοποιό Πένυ Αγοραστού, η οποία μιλά για τις βιταμίνες που παίρνει σε καθημερινή βάση.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής ενημερωνόμαστε για τη διατροφική αξία των ζυμαρικών, καθώς και για ένα είδος μασάζ που απευθύνεται αποκλειστικά σε εργαζόμενους.

Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, η εκπομπή εστιάζει στο πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε για να στηρίξουμε έναν άνθρωπο που δοκιμάζεται από καρκίνο.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται στο στούντιο τον ηθοποιό Αντίνοο Αλμπάνη, ο οποίος μιλά για όσα έκαναν οι δικοί του άνθρωποι στην προσπάθειά τους να σταθούν δίπλα του όταν διαγνώστηκε με καρκίνο, και εξηγεί ποιες συμπεριφορές τον βοήθησαν σε αυτή την περιπέτεια με την υγεία του.

Ακόμα, σε άλλες ενότητες της εκπομπής ειδικοί αναλύουν τον καταναλωτισμό στην παιδική ηλικία, μαθαίνουμε πώς γίνεται η κομποστοποίηση με οικιακά απορρίμματα καθώς και ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να αντιμετωπίσουμε τις ιώσεις.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου