Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για Μέριλιν Μάνσον: Βίαζε γυναίκες σε δωμάτιο με ηχομόνωση (Φώτο)

μάνσον

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για τον Μέριλιν Μάνσον, σε βάρος του οποίου εκκρεμούν τρεις μηνύσεις και δεκάδες καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση. Σύμφωνα με νέες αναφορές, ο ρόκερ είχε τόση εμμονή με τις γυναίκες με τις οποίες έβγαινε που τις κλείδωνε σε δωμάτιο με ηχομόνωση, όπου τις βασάνιζε.

Η έρευνα του Rolling Stone που διήρκεσε εννέα μήνες και δημοσιεύτηκε την Κυριακή το βράδυ, αποκαλύπτει ότι ο Μέριλιν Μάνσον φέρεται να είχε μετατρέψει το μουσικό του στούντιο στο Δυτικό Χόλιγουντ σε θάλαμο βασανιστηρίων, όπου κλείδωνε τις γυναίκες και τις “τιμωρούσε” για ώρες για τα “ελάχιστα ατοπήματά τους που γίνονταν αντιληπτά”.

Μέριλιν Μάνσον

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Rolling Stone, ο Μάνσον του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Μπράιαν Γουόρνερ, μετέτρεψε σύντομα το στούντιο σε αυτό που αρκετά άτομα που έβγαιναν μαζί του και συνεργάζονταν  σήμερα το περιγράφουν ως κελί απομόνωσης όπου βασάνιζε ψυχολογικά γυναίκες. Λένε ότι συχνά ο ρόκερ έκλεινε εκεί τις συντρόφους του και τις κρατούσε κλειδωμένες μέσα για ώρες με σκοπό να τις τιμωρήσει για τις “παραβάσεις” τους. Μάλιστα, το αποκαλούσε το “δωμάτιο των κακών κοριτσιών”.

Η πρώην βοηθός του Μάνσον, Άσλεϊ Γουόλτερς, η οποία τον μηνύει για σεξουαλική επίθεση και κακοποίηση, υποστήριξε ότι ο τραγουδιστής πάντα αστειευόταν και καυχιόταν γι’ αυτό το δωμάτιο. Άλλος πρώην βοηθός του, ο Ράιαν Μπράουν, είπε ότι δεν είχε δει ποτέ γυναίκες κλειδωμένες στο δωμάτιο αυτό, αλλά σημείωσε μιλώντας στο περιοδικό ότι “ήταν κοινώς γνωστό ότι έτσι αποκαλούσαν όλοι αυτό το δωμάτιο”.

Ο 52χρονος Μάνσον φέρεται να επιβεβαίωσε ο ίδιος την ύπαρξη αυτού του δωματίου σε συνέντευξή του στο περιοδικό το 2012: “Αν κάποιος είναι κακός, τον κλειδώνω μέσα και έχει και ηχομόνωση”.

Η πρώην σύντροφός του Άσλεϊ Μόργκαν Σμιθλάιν, που έχει κατηγορήσει τον ρόκερ για βιασμό και κακοποίηση στη διάρκεια της σχέσης τους, υποστήριξε ότι ήταν μία από τις γυναίκες που αναγκάστηκαν να μείνουν σ’ αυτό το δωμάτιο.

“Στην αρχή έμοιαζε ωραίο. Μετά είχε τιμωρητικό χαρακτήρα. Ακόμη και αν ούρλιαζα κανείς δεν μπορούσε να με ακούσει”.  Η Σμίθλαϊν τόνισε ότι το δωμάτιο αυτό είχε τις διαστάσεις ενός δοκιμαστηρίου σε κατάστημα ρούχων. Υποστήριξε ότι αν αντιστεκόταν για να μην μπει στο δωμάτιο, εκείνος θα απολάμβανε τη μάχη. “Έμαθα να μην αντιστέκομαι επειδή του έδινα αυτό που ήθελε. Απλώς με το μυαλό μου πήγαινα αλλού” τόνισε.

Μέριλιν Μάνσον Σμιθλάιν

Το “δωμάτιο των κακών κοριτσιών δεν ήταν το μόνο σκοτεινό σημείο στο διαμέρισμα του Μάνσον. Σύμφωνα με το Rolling Stone, το διαμέρισμά του ήταν διακοσμημένο με αίμα, σβάστικες και με φωτογραφίες από περιοδικά πορνό.  “Υπήρχαν παντού γυναικείοι κόλποι” είπε πηγή που επισκέφθηκε το διαμέρισμα. Άλλοι μίλησαν για ένα μήνυμα βαμμένο με σπρέι πάνω από το κρεβάτι του Μάνσον που έγραφε “AIDS”. Ήταν όλα μαύρα μέσα στο διαμέρισμα και ο θερμοστάτης παρέμενε πάντα στους 18 βαθμούς Κελσίου, γιατί διαφορετικά ο Μάνσον πάθαινε εκρήξεις θυμού.

Σύμφωνα με την έρευνα του περιοδικού, το διαμέρισμα αυτό ήταν εκεί όπου ο ρόκερ φέρεται να προκάλεσε “επαναλαμβανόμενες πράξεις ψυχικής, σωματικής και σεξουαλικής κακοποίησης που άφησαν [τα θύματά του] με εξοντωτικές κρίσεις άγχους, κατάθλιψης, κρίσεων πανικού και με διαταραχή μετατραυματικού στρες”.

Από την αρχή περίπου του έτους, τουλάχιστον 15 γυναίκες, μεταξύ των οποίων και η ηθοποιός του “Game of Thrones” Έσμε Μπιάνκο, έχουν κατηγορήσει τον ρόκερ για διάφορα επίπεδα σεξουαλικής, ψυχολογικής και σωματικής κακοποίησης. Τον Οκτώβριο δικαστής αποφάσισε να συνεχίσει τη διαδικασία κατά του Μάνσον στην υπόθεση της Μπιάνκο.

Η ηθοποιός μιλώντας στο Rolling Stone, είπε ότι υπέστη συχνά λεκτική κακοποίηση, στέρηση τροφής και ύπνου, ενώ ο Μάνσον τη δάγκωνε, την έκοβε, της προκαλούσε ηλεκτροπληξία, τη μαστίγωνε χωρίς τη συγκατάθεσή της αλλά και τη βίαζε στη διάρκεια της διετούς σχέσης τους. Αποκάλυψε επίσης ότι στη διάρκεια ενός επεισοδίου ο ρόκερ την κυνηγούσε στο διαμέρισμα με ένα τσεκούρι.

Μέριλιν Μάνσον Μπιάνκο

Ο Μάνσον έχει αρνηθεί τους ισχυρισμούς. Ο δικηγόρος του, Χάουαρντ Κινγκ, είπε στο Page Six τον Απρίλιο ότι οι ισχυρισμοί της Μπιάνκο “είναι αποδεδειγμένα ψευδείς”.

Ο Μάνσον διέψευσε ξανά τους ισχυρισμούς σε δήλωσή του στο Rolling Stone την Κυριακή.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00