Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η αλήθεια για τον γάμο της Gal Gadot – Το πάρτι στην έρημο, η διαφορά ηλικίας και τα μυστικά

Γκαντό

Η Gal Gadot είναι μια από τις ομορφότερες γυναίκες του Χόλιγουντ, με συμμετοχές σε μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων ετών.

 

Ποιος είναι όμως ο άντρας που στέκεται δίπλα της και ποια η αλήθεια πίσω από τον γάμο τους; Η Gal Gadot συνάντησε τον σύζυγό της… στη μέση της ερήμου!

Η Gal Gadot συνάντησε τον σύζυγό της… στη μέση της ερήμου!

Σε έναν κόσμο όπου πολλά ζευγάρια γνωρίζονται πλέον διαδικτυακά, η Gadot συνάντησε τον άντρα της στη μέση της ερήμου. Το 2006, συμμετείχε σε ένα «πολύ περίεργο πάρτι στην έρημο του Ισραήλ», όπως περιέγραψε στο Glamour, το οποίο «σχετιζόταν με τη γιόγκα, τα τσάκρα και την υγιεινή διατροφή». Αν και δεν είχε και τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για την εκδήλωση όσο ο φίλος της που την έφερε εκεί, ένας άντρας ονόματι Jaron Varsano, της τράβηξε την προσοχή. Όταν οι δυο τους άρχισαν να μιλάνε, έγινε αμέσως το “κλικ”. Έδωσαν το πρώτο τους φιλί το επόμενο πρωί, ταξίδεψαν μαζί στην πόλη του Τελ Αβίβ και άρχισαν να βγαίνουν μόνο λίγες μέρες μετά, όπως είχε αναφέρει η ηθοποιός σε συνέντευξή της στη Vogue.

Ο σύζυγος της Gal Gadot είναι 10 χρόνια μεγαλύτερος από αυτήν

Από την πρώτη κιόλας μέρα που γνωρίστηκαν, η Gadot ήταν αποφασισμένη να βγει με τον πλέον σύζυγό της, Jaron Varsano λέγοντάς του: “Είναι πολύ νωρίς για να σε πάρω τηλέφωνο; Θέλω να βγούμε ένα ραντεβού”, θυμήθηκε στη συνέντευξή της στη  Vogue. Ευτυχώς, ο Varsano ήταν τόσο ενθουσιασμένος μαζί της, όσο και εκείνη. Είναι 10 χρόνια μεγαλύτερος από την Gadot και ήταν η κατάλληλη στιγμή, αφού έψαχνε και κάτι πιο σοβαρό, πέρα από τον κεραυνοβόλο έρωτα που ένιωσε. Η Gadot ερωτεύτηκε γρήγορα τον σύζυγό της και γνώριζε από την αρχή πως αυτός ήταν «ο ένας και μοναδικός», συνεπώς οποιαδήποτε διαφορά ηλικίας, θα φάνταζε αστεία στην περίπτωσή τους.

Από τότε που πρωτογνωρίστηκαν, η σχέση της Gal Gadot και του Jaron Varsano ήταν διαφορετική από οτιδήποτε άλλο είχαν βιώσει πριν. Από την αρχή, οι δυο τους αποφάσισαν ότι θα ήταν ειλικρινείς μεταξύ τους, για το πώς ένιωθαν. «Και οι δύο είπαμε, όχι παιχνίδια», εξήγησε η Gadot σε μια συνομιλία με το Glamour.«Ας είμαστε ειλικρινείς και ας το κρατήσουμε απλό», αυτή ήταν η συμφωνία.

«Μέχρι το δεύτερο ραντεβού όμως, μου θα σε παντρευτώ αλλά θα είναι σε δύο χρόνια», αποκάλυψε η ηθοποιός. Παρόλο που η Gadot παραδέχεται ότι μπορεί να ήταν πολύ μικρή εκείνη την εποχή για να καταλάβει πραγματικά πώς ένιωθε ο Varsano, δύο χρόνια αργότερα, “έδεσαν τον κόμπο”, με τη σταρ να λέει αστειευόμενη στο Vanity Fair: «Άνδρας που κρατάει τον λόγο του».

Η Gal Gadot και ο σύζυγός της υπηρέτησαν στις ίδιες στρατιωτικές δυνάμεις

Λίγοι θαυμαστές γνωρίζουν ότι η Gal Gadot υπηρέτησε στις ισραηλινές αμυντικές δυνάμεις πριν γίνει Wonder Woman. Στην πραγματικότητα, γνώρισε τον σύζυγό της, Jaron Varsano, ενώ ήταν ακόμη στον στρατό και είχε εξηγήσει στο περιοδικό Interview πως «Στο Ισραήλ, είναι κάτι σαν υποχρεωτικό να έχεις αυτήν την υπηρεσία για τουλάχιστον δύο χρόνια». Η Gadot γράφτηκε στην υπηρεσία όταν ήταν μόλις 20 ετών, εκπαιδεύοντας κι άλλους στρατιώτες, ενώ και ο σύζυγός της υπηρέτησε στην ίδια υπηρεσία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00