Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Open: Τέλος από αύριο το μεσημέρι για εκπομπή του καναλιού

Τίτλοι τέλους για μεσημεριανή εκπομπή του σταθμού.

 

Ολοκληρώνεται πρόωρα αύριο το μεσημέρι η εκπομπή Μίλησέ μου με την Τζωρτζέλα Κόσιαβα στο OPEN κι έτσι έρχεται ένα σύντομο τέλος.  Η αιτία είναι τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής που προβάλλεται στη μεσημεριανή ζώνη.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου, έγιναν πολλές αλλαγές στον προγραμματισμό από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα που να αφορούν στη συγκεκριμένη εκπομπή που είχε σκοπό να ακολουθήσει τα χνάρια των Οικογενειακών Ιστοριών του ALPHA.

Αρχικά προβαλλόταν σε άλλη ώρα, στη συνέχεια μετακόμισε στις 15.00 και αργότερα μειώθηκαν και οι μέρες προβολής αλλά καμία από όλες τις αλλαγές δεν απέδωσε. Και πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό άλλωστε από τη στιγμή που συνολικά το κανάλι αντιμετωπίζει φέτος πρόβλημα με το συνολικό τηλεμερίδιο να έχει πέσει χαμηλότερα κι από αυτό της ΕΡΤ.

Η εκπομπή του OPEN που έρχεται στο τέλος της

Ωστόσο, η Τζορτζέλα Κόσιαβα παραμένει στο δυναμικό του σταθμού και αποτελεί και έναν άνθρωπο που έχει στηρίξει το κανάλι στα δύσκολα και αυτό από ότι φαίνεται αναγνωρίζεται. Πάντως, με το τέλος που έρχεται για την εκπομπή Μίλησέ μου και το “κόψιμο” φαίνεται πως το OPEN μπαίνει σιγά σιγά στη νέα εποχή προσπαθώντας να διορθώσει λάθη και να ξανακερδίσει το χαμένος έδαφος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου