Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Κάτια Ζυγούλη – Απόλλωνας Ρουβάς: Αχώριστοι μαμά και γιος (εικόνα)

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς μας έχουν ξετρελάνει με την χαριτωμένη οικογένεια τους.

Οι ίδιοι κρατούσαν και εξακολουθούν να κρατούν χαμηλό προφίλ και να μην εκθέτουν την προσωπική τους ζωή στα μέσα. Αυτό μέχρι προσφάτως, όταν η Κάτια Ζυγούλη, έχοντας πλέον αναλάβει και ρόλο youtuber, αλλά παρουσιάζοντας και την δική της εκπομπή στην κρατική τηλεόραση, έχει έρθει σε επαφή με το κοινό και τους fans που θέλουν να μάθουν διάφορα για την ζωή τους.

Μητέρα τεσσάρων παιδιών και ενεργή μαμά δεν σταματά να μοιράζεται φωτογραφίες, βίντεο και αστεία στιγμιότυπα με τον βενιαμίν της οικογένειας που δεν είναι άλλος από τον Απόλλωνα.

Ο μικρότερος γιος της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά έχει κλέψει τις καρδιές όλων μας, αφού φαίνεται πως το χιούμορ είναι ένα έμφυτο χαρακτηριστικό του. Ο μικρούλης είναι μεγάλο πειραχτήρι και κάνει συνέχεια πόζες και αστείες μιμήσεις, που κάνουν τους δύο γονείς να λιώνουν.

Εχθές η Κάτια μοιράστηκε μια φωτογραφία από την βόλτα τους στην παραλία, αφού η οικογένεια διαμένει στον Νέο Βουτζά. Με ένα υπέροχο κείμενο εξέφρασε τις σκέψεις της και έδειξε την ευγνωμοσύνη της προς την ζωή.

«Ο Απόλλων απλά παίζει. Η φωτογραφία αυτή πάει την σκέψη μου πιο μακρυά. Σε όλες εκείνες τις στιγμές, που ενώ ένας υπέροχος κόσμος απλώνεται γύρω μας, εμείς μένουμε εγκλωβισμένοι στις σκέψεις μας. Το μήνυμα της ημέρας: Σηκώστε τα μάτια ψηλά και κοιτάξτε όλες τις ομορφιές γύρω σας», έγραψε στην σχετική λεζάντα και πραγματικά μας έβαλε σε σκέψεις.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katia Zygouli (@katiazygouli)

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου