Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Μήνυση από τον υπεύθυνο φωτισμού του «Rust» – Ο Μπάλντγουιν στους μηνυθέντες

μπάλντγουιν

Ο υπεύθυνος φωτισμού της ταινίας Rust υπέβαλε μήνυση για τον θανατηφόρο πυροβολισμό της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς από τον Άλεκ Μπάλντουιν, στο πλατό του γουέστερν στο Νέο Μεξικό, ισχυριζόμενος ότι η αμέλειά του προκάλεσε «σοβαρή συναισθηματική θλίψη» που θα τον στοιχειώνει για πάντα.

Η μήνυση που κατατέθηκε στο ανώτερο δικαστήριο του Λος Άντζελες κατονομάζει σχεδόν 24 κατηγορουμένους που σχετίζονται με την ταινία, συμπεριλαμβανομένου του Μπάλντουιν, ο οποίος ήταν σταρ και παραγωγός της ταινίας. Ανάμεσά τους ο Ντέιβιντ Χολς, βοηθός σκηνοθέτη που έδωσε στον Μπάλντουιν το όπλο, και η Χάνα Γκουτιέρες Ριντ, η οποία ήταν υπεύθυνη για τα όπλα στο σετ.

Πρόκειται για την πρώτη μήνυση που κατατίθεται για την υπόθεση.

Ζητείται αποζημίωση

Με τη μήνυση ζητείται αποζημίωση και τιμωρία που θα καθοριστεί αργότερα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, ο Σβετνόι είπε, επίσης, πως είχε δει όπλα να είναι παρατημένα χωρίς επίβλεψη στο χώμα λίγες μέρες νωρίτερα και είχε προειδοποιήσει τους υπεύθυνους γι’ αυτά. Την ημέρα του γυρίσματος, έστηνε τα φώτα μόλις δύο μέτρα μακριά από τον Μπάλντουιν.

Ο δικηγόρος της Γκουτιέρες-Ριντ, Τζέισον Μπόουλς, δήλωσε πως «είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτό ήταν δολιοφθορά και η Χάνα κατηγορείται. Πιστεύουμε ότι η σκηνή παραποιήθηκε επίσης πριν φτάσει η αστυνομία».

Ο Μπόουλς είπε ότι η πελάτης του έχει παράσχει στις αρχές πλήρη κατάθεση και συνεχίζει να τους βοηθά. «Ζητάμε πλήρη διερεύνηση όλων των γεγονότων, συμπεριλαμβανομένων των ίδιων των ζωντανών γυρισμάτων, του πώς κατέληξαν στο κουτί και ποιος τα έβαλε εκεί» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η Γκουτιέρες Ριντ είπε την περασμένη εβδομάδα ότι είχε επιθεωρήσει το όπλο με το οποίο πυροβόλησε ο Μπάλντουιν και δεν γνωρίζει πώς κατέληξε μέσα η σφαίρα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου