Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ξιαρχό: Σύντομα θα βρεθούμε από κοντά, Μέρι σε ευχαριστώ

Ξιαρχό

Μια νέα ανάρτηση στο Instagram έκανε ο Τάσος Ξιαρχό για τη Μαίρη Παππά, την κοπέλα που είχε χλευάσει για τα κιλά της, λέγοντας πως η συγγνώμη του ήταν «κάθε άλλο από αληθινή και ειλικρινής» και πως θα βρεθούν σύντομα από κοντά.

«Βλέποντας σήμερα τη συνέντευξη της Μέρι αντιλαμβάνομαι πως η συγχώρεσή της είναι πραγματική και φυσικά και η δική μου προσωπική συγγνώμη ήταν κάθε άλλο από αληθινή και ειλικρινής», έγραψε ο χορογράφος.

«Επέλεξα να της μιλήσω προσωπικά διότι ήταν μια απολογία που είχα ανάγκη να κάνω σε αυτήν και μόνο. Σύντομα θα βρεθούμε από κοντά και ελπίζω όλη αυτή η λάθος από μέρους μου κατάσταση να βοηθήσει όλους μας να κατανοήσουμε πως τα λάθη είναι για να συγχωρούνται ένα υπάρχει ειλικρίνεια και αλήθεια», συνέχισε ο Τάσος Ξιαρχό.

«Ειλικρινά λοιπόν έσφαλα και συζητώντας μαζί της ηρέμησα και ηρέμησε. Μέρι σε ευχαριστώ», έγραψε.

ανάρτηση Ξιαρχό

Υπενθυμίζεται ότι η Μαίρη Παππά μίλησε σήμερα στην κάμερα του MEGA για το πώς είναι σήμερα αλλά και για την επικοινωνία της με τον χορογράφο.

«Δεν κατάλαβα τίποτα εκείνο το βράδυ. Τράβηξε το βίντεο για τους δικούς του λόγους και θεώρησε σωστό να το ανεβάσει. Εγώ δεν τον γνώριζα. Ενημερώθηκα το πρωί της Κυριακής. Είμαι ένα παιδί που έχω βιώσει κριτική για τα μαλλιά, για τη φωνή και τα κιλά μου.

»Έχω δεχτεί ρατσισμό για την καταγωγή μου. Είμαι από τους Άγιους Σαράντα. Πήρα μια προσοχή που δεν επέλεξα. Με στενοχώρησε πάρα πολύ αυτό που έγινε. Πήρα άδεια από τη δουλειά μου γιατί δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Μου έστελναν μηνύματα και έλεγα “Χριστέ μου τι έκανα”. Πήρα και θετικά και αρνητικά μηνύματα. Υπάρχουν πάντα οι δύο όψεις. Είχα δίπλα μου, τους γονείς και την αδερφή μου. Τους φίλους, τους συγγενείς και τους συνεργάτες μου» είπε η Μαίρη.

«Το ριγέ μπλουζάκι μου το έχω στη ντουλάπα και φυσικά το φοράω ακόμη. Μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι μια πολύ ακριβή μάρκα. Το έχω από 15-16 χρονών. Δεν το είχα αγοράσει. Τώρα είμαι 32 χρονών. Τον Τάσο επιλέγω να τον συγχωρήσω και επιλέγω να τον πιστέψω. Όλοι έχουμε άτυχες στιγμές. Κανέναν δεν κολλάμε στον τοίχο για αυτό. Θεωρώ πως το έκανε για χαβαλέ. Του είπα ευθέως πως δεν έχει όρια. Αυτός ο άνθρωπος χρειάζεται βοήθεια, χρειάζεται αγάπη», κατέληξε η κοπέλα που χλεύασε για τα κιλά της ο Τάσος Ξιαρχό.

Δείτε επίσης

MediaNews

Διαδραστικό ρόλο στην εκπομπή θα έχουν και οι τηλεθεατές, καθώς θα μπορούν μέσω poll να συμμετέχουν.

MediaNews

«Θα έπρεπε να έχουμε ασχοληθεί με τον ΟΣΕ. Οι καημένοι οι εργαζόμενοι τα λένε χρόνια», σημείωσε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Εφημερίδες

Τι έγραψε η στήλη «Πράκτωρ» των Παραπολιτικών.

MediaNews

Στην έναρξη της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς έκανε γνωστό πως του χρόνου δεν θα κάνει εκπομπή.


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του
Media Member