Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

ABBA: Επιστρέφουν την Παρασκευή με νέο άλμπουμ ύστερα από 40 χρόνια

ABBA

Η ημέρα που περίμεναν οι φανς των ABBA έφτασε. Το αγαπημένο συγκρότημα, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στη μουσική βιομηχανία μετρώντας πάνω από 385 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, κυκλοφορεί σήμερα, Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, το νέο του άλμπουμ, με τίτλο «Voyage», 40 χρόνια μετά το τελευταίο.

Οι Ανιέτα Φέλτσκογκ, Μπιόρν Ουλβίους, Μπένι Άντερσον και Άνι-Φρίντ Λύνγκσταντ δεν είχαν κυκλοφορήσει κανένα νέο μουσικό κομμάτι από το 1981 και το άλμπουμ «The Visitors».

Το διάσημο σουηδικό συγκρότημα έκανε γνωστό στις αρχές Σεπτεμβρίου ότι θα κάνει και εμφανίσεις στο Λονδίνο το 2022 εγκαινιάζοντας έναν νέο χώρο.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί σε μια ειδικά κατασκευασμένη αρένα και θα περιλαμβάνει ψηφιακές εκδοχές των τεσσάρων μελών των ABBA.

Τα avatars αυτά θα μοιάζουν με τον εαυτό τους το 1979.

Ο Μπιόρν Ουλβίους σε συνέντευξή του στην εφημερίδα The Herald Sun είπε: «Είμαστε πραγματικά, πολύ καλοί φίλοι. Οι τέσσερις βρισκόμαστε στο στούντιο για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια και υπάρχει κάτι, καθώς γνωρίζουμε τι έχουμε περάσει. Είναι δύσκολο να περιγραφεί, αλλά υπάρχουν τόσο ισχυροί, ισχυροί δεσμοί μεταξύ μας».

Επίσης, έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη περιοδεία των avatar της μπάντας, αναφέροντας ότι τα φωνητικά θα είναι περίπου ένα τόνο χαμηλότερα αλλά υποσχέθηκε ότι ο ήχος που θα ακούν οι θαυμαστές θα εξακολουθεί να είναι «πάρα πολύ ABBA».

Αναφερόμενος στη διαδικασία δημιουργίας των avatar, ο Ουλβίους σημείωσε ότι τα μέλη του συγκροτήματος «φωτογραφήθηκαν από όλες τις πιθανές οπτικές γωνίες» και έκαναν «γκριμάτσες μπροστά από κάμερες».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00