Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Τάσος Ξιαρχό: «Θα αποτελειώσουμε τον γιο σου» – Η μητέρα του χορευτή για τα μηνύματα που της στέλνουν

Ξιαρχό

Για την οργή που ξέσπασε κατά του Τάσου Ξιαρχό, με αφορμή το βίντεο που δημοσίευσε και στο οποίο χλεύαζε γυναίκα για το βάρος της, μίλησε η μητέρα του γνωστού χορογράφου. Η κ. Μαρία, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ALPHA, λέγοντας πως δέχεται απειλητικά μηνύματα, ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που έχει περάσει η οικογένεια.

“Σας παρακαλώ… Μου στέλνουν μηνύματα πάρα πολύ άσχημα. Εχθές, ήμουν σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση. Να σταματήσουν. Ξέρετε τι είναι να λένε σε μια μάνα ότι θα ‘αποτελειώσουμε το γιο σου’. Ντροπή. Έκανε ένα λάθος. Πρέπει να τον συγχωρέσουν. Θα ζητήσει και αυτός όταν πρέπει συγγνώμη. Ζητάω και εγώ συγγνώμη. Όχι εκ μέρους του Τάσου, αυτό θα το κάνει μόνος του. Εγώ ζητάω συγγνώμη από την κοπέλα, θέλω να τη γνωρίσω. Χίλια συγγνώμη. Και ο Τάσος μου είπε: ‘Δεν θα το κάνω επειδή μου το ζητάνε οι άλλοι, θα το κάνω όταν πρέπει εγώ. Όταν θέλω εγώ και όταν πρέπει’. Είναι πάρα πολύ εγωιστής. Αλλά είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Το ξέρουν όλοι. Θέλει προσοχή”, είπε η μητέρα του Τάσου Ξιαρχό.

Η σχέση του Τάσου Ξιαρχό με το ποτό

Η ίδια υπογράμμισε ότι ο Τάσος Ξιαρχό απεχθάνεται το αλκοόλ. “Να σας πω πως ο Τάσος απεχθάνεται το ποτό και γενικά αυτούς που κάνουν χρήση. Δεν έπινε ποτέ. Δεν ξέρω τι γινόταν τον τελευταίο καιρό. Θα το δούμε. Εκείνο το βράδυ τον ρώτησα μήπως είχε πιει. Μου λέει ‘Μόνο δύο μαργαρίτες είχα πιεί’. Εγώ λέω και τρεις να ήταν… Ένας άνθρωπος που δεν πίνει καθόλου και πιει, έστω και λίγο αλκοόλ, τον πειράζει. Μήπως αυτό που έκανε με την κοπέλα, το έκανε γιατί ήταν ζαλισμένος; Δεν τον δικαιολογώ”, είπε η μητέρα του Τάσο Ξιαρχό.

«Έχει πολλές πληγές μέσα του» 

Στην συνέχεια της συνέντευξης που παραχώρησε η μητέρα του Τάσου Ξιαρχό τόνισε πως: “Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα. Σκεφτόμουν. Ο Τάσος έχει μεγαλώσει στο πρόγραμμα Διάβασης. Προσπαθούσαν επί 8 χρόνια να βοηθηθεί ο πατέρας του να σταματήσει από τις καταχρήσεις που έκανε. Ο πατέρας του είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, αλλά όταν έπινε αλκοόλ γινόταν άλλος άνθρωπος. Το πρωί έπεφτε στα γόνατα, μας παρακαλούσε και μας ζητούσε συγγνώμη και μετά το βράδυ δεν θέλω να σας πω τι άσχημα πράγματα έκανε…”.

“Έχει πολλές πληγές μέσα του”, πρόσθεσε η μητέρα του χορογράφου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου