Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η απάντηση του Στέφανου Δημουλά για τη διαφωνία με την Μαρίνα Λαμπροπούλου στο Live του «Dancing With the Stars»

Ο Στέφανος Δημουλάς μίλησε σήμερα (2/11) στη «Super Κατερίνα» για την έντονη διαφωνία που σημειώθηκε ανάμεσα στον ίδιο και τη Μαρίνα Λαμπροπούλου στο τρίτο live του «Dancing With The Stars», την Κυριακή 31 Οκτωβρίου.

«Και εγώ και η Μαρίνα λειτουργούμε με πολύ μεγάλο πάθος και αφοσίωση πάνω στον χορό, όπου έχουμε αφιερώσει όλη μας τη ζωή και είμαστε και μεσογειακοί τύποι, οπότε είμαστε εκρηκτικοί. Λειτουργούμε με πολύ μεγάλο πάθος σε αυτό, οπότε εν τη ρύμη του λόγου μπορεί να φύγουν κάποια πράγματα και να αποκτήσουν ίσως μία άλλη σημασία στο κοινό. Με τη Μαρίνα, πάντως, έχουμε μία άριστη σχέση» ξεκαθάρισε.

Έπειτα, αναφέρθηκε στην ατάκα «δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά», την οποία του είπε η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

«Αν με έλεγε “δασκάλα με τα μελαχρινά μαλλιά”, θα το δεχόμουν καλύτερα, αν ήμουν ξανθός γιατί όχι; Στη Μαρίνα εκείνη την ώρα ήρθε στο μυαλό να πει κάτι με δάσκαλο. Είπα ότι πρέπει να μάθει να ακούει, δεν αλλάζω την άποψή μου. Αυτή η άποψη είναι για πάρα πολλούς ανθρώπους. Υπήρχε μία επαγγελματική ένταση, δημιουργική, ας πούμε, ένταση και ήθελε να εκφράσω και εγώ με κάποιο τρόπο την άποψή μου. Γι΄αυτό είπα και αυτό στη Μαρίνα. Νομίζω θα το ξαναέκανα. Δεν θα άλλαζα κάτι από όλα αυτά που έγιναν, γιατί ήταν αληθινά» υποστήριξε.

Το σχόλιο της Βίκυς Καγιά

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στην κάμερα του «Breakfast@Star» και ρωτήθηκε για την ένταση που υπήρξε στο live της Κυριακής ανάμεσα στον Στέφανο Δημουλά και τη Μαρίνα Λαμπροπούλου.

«Διαφωνίες υπάρχουν παντού. Όπως διαφωνείς στη μόδα, διαφωνείς και στο χορό και στο τραγούδι. Δεν γίνεται να τα βλέπουμε όλοι με τον ίδιο τρόπο», υποστήριξε η λαμπερή παρουσιάστρια του «Dancing With The Stars».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00