Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Κωνσταντίνος Παντελίδης στα Παραπολιτικά: Ο Παντελής με βλέπει από ψηλά και με καμαρώνει

Παντελίδης

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο µικρός αδελφός του αείµνηστου Παντελή Παντελίδη, το περασµένο Σάββατο αποχώρησε µαζί µε την παρτενέρ του, Ελένη Βουλγαράκη, από το «Just the 2 of us» . Μιλώντας αποκλειστικά στο «Secret», έκανε λόγο για τα µελλοντικά του σχέδια, το καινούργιο του τραγούδι και την πρόσφατη τηλεοπτική του εµπειρία. Παράλληλα, δεν θα µπορούσε να µην αναφερθεί στον χαµό του αδελφού του, που αγαπούσε και λάτρευε.

«Ξεκινάµε αρχές Νοέµβρη µε τον Τριαντάφυλλο στο “Estate”, στο Γκάζι. Θα είναι ένα νεανικό πρόγραµµα και αυτό που θέλουµε είναι ο κόσµος να περάσει καλά», τονίζει στο «S» ο Κ. Παντελίδης αναφορικά µε τα επαγγελµατικά του σχέδια. Πάντως, εκτός από καλός τραγουδιστής, ο Κωνσταντίνος είναι και εξαιρετικός στιχουργός. Μάλιστα, έχει γράψει ο ίδιος το νέο του κοµµάτι: «Το καινούργιο µου τραγούδι είναι το “Μείνε”, στο οποίο έχω γράψει εγώ τους στίχους και τη µουσική. Πρόκειται για µια ρούµπα, που εµπνεύστηκα από τις καταστάσεις που έχω ζήσει και θέλω να ζήσω».

Για την εµπειρία του στο µουσικό talent show, είπε: «Πέρασα πολύ ωραία στο “Just the 2 of us”. Ηταν τιµή µου που συµµετείχα σε ένα σόου µε φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Νίκο Κοκλώνη για την ευκαιρία που µου έδωσε».

Ιδιαίτερα φορτισµένη ήταν η στιγµή που ερµήνευσε τραγούδια του αδελφού του, Παντελή Παντελίδη. Για τα συναισθήµατά του εκείνες τις στιγµές, δήλωσε: «Ηταν πολύ συγκινητική στιγµή για εµένα που τραγούδησα τις µεγάλες επιτυχίες του αδελφού µου και χάρηκα που είδα ότι πέρασαν όλοι καλά, ξεσηκώθηκαν και δεν σταµατούσαν να χορεύουν».

Τα αδέλφια Παντελίδη ήταν πολύ δεµένα µεταξύ τους και αγαπηµένα. Ο Κωνσταντίνος µιλάει πάντα µε συγκίνηση για τον αξέχαστο Παντελή, που λάτρεψε όλος ο κόσµος. «Μου λείπει πολύ ο αδελφός µου, αλλά πιστεύω ότι µε βλέπει εκεί ψηλά, µε καµαρώνει και είναι υπερήφανος για µένα», είπε εµφανώς συναισθηµατικά φορτισµένος ο ταλαντούχος Κωνσταντίνος.

 

Πηγή: Parapolitika.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00