Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Φαίη Σκορδά: Τι αποκαλύπτει για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα

Η Φαίη Σκορδά μίλησε για την πετυχημένη της πορεία στην τηλεόραση, για την συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα μετά το διαζύγιο αλλά και για τις προτάσεις που έχει δεχτεί για να παρουσιάσει άλλες εκπομπές.

«Για να είμαι απολύτως ειλικρινής, δε χάσαμε ποτέ τα πατήματά μας με τον Γιώργο Λιάγκα» είπε η Φαίη Σκορδά σε συνέντευξή της στην Ναταλί Κάκκαβα.

«Θαυμάζω πολύ τον Γιώργο, έχει την ικανότητα να ελίσσεται από ένα ειδησεογραφικό θέμα σε κάτι πιο ψυχαγωγικό. Έχει πολύ πλούσιο βιογραφικό, αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουμε» δήλωσε η δημοφιλής παρουσιάστρια.

Η Ναταλί Κάκκαβα την ρώτησε και τι είναι αυτό που την δυσκολεύει στην συνεργασία της με τον Γιώργο.

«Και να με δυσκολεύει κάτι στη συνεργασία μου με τον Γιώργο, πίστεψέ με δε το κρύβω, δεν καταπιέζομαι. Νομίζω το βλέπετε, απο τις εκφράσεις μου, δεν κρύβομαι» είπε αστειευόμενη η Φαίη Σκορδά.

Αναφορικά με το μέλλον της στην τηλεόραση είπε πως δεν βλέπει να αλλάζει σύντομα τηλεοπτικό πόστο.

«Δεν το έχω οπτικοποιήσει, γιατί αν το σκεφτώ, σημαίνει πως έχω βάλει άλλον στόχο. Ότι έχω φύγει. Δεν έχω φτάσει σε αυτό το στάδιο. Έχει αρχίσει όμως να με γλυκαίνει μία σκέψη για κάτι άλλο. Δεν νομίζω να το τολμήσω και ποτέ για να είμαι ειλικρινής. Αν κάνω κάτι άλλο, δε θα είναι παράλληλα με το Πρωινό» κατέληξε η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου