Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Γιώτα Νέγκα: «Πέρασα κρίση ηλικίας στα 40 μου»

νεγκα

Η Γιώτα Νέγκα βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, ότι στη Wikipedia δεν εμφανίζεται η πραγματική της ηλικία.

«Μου έχουν προσθέσει τέσσερα χρόνια. Δεν ξέρω ποιος το κάνει αυτό και ποιος το γράφει, αλλά όταν θορυβήθηκαν και οι φίλοι μου και μου έλεγαν “τι είναι αυτά, τι συνέβη; πρέπει να το διορθώσεις”, τους έλεγα: “Βρε παιδιά δεν το αφήνετε; Γιατί σε καμιά δεκαπενταριά χρόνια θα λένε πώς κρατιέμαι έτσι, τόσο μεγάλη που είμαι;”».

Παράλληλα, γνωστοποίησε πως όταν πάτησε τα 40, την κυρίευσαν άσχημα συναισθήματα. Στην πορεία, φυσικά, το ξεπέρασε και συμφιλιώθηκε με την ηλικία της. «Πια δεν είναι τίποτα κρυφό. Έχω περάσει κρίσεις ηλικίας, εκεί στα 40, γιατί δεν μου άρεσε το 3 που έγινε 4 και έβλεπα μπροστά μου τα υπόλοιπα νούμερα. Νομίζω όλοι το περνάνε. Άλλοι το περνάνε στα 30».

Έπειτα, τόνισε πως αν και χώρισε με τον άνδρα της, επέλεξε να κρατήσει το επίθετό του. «Το επίθετο “Νέγκα” είναι του πρώην συζύγου μου. Δεν υπήρχε λόγος να το αλλάξω. Δεν ήταν ένα διαζύγιο πολεμικό. Επίσης, είχα ήδη ξεκινήσει στη δουλειά με ένα όνομα και δεν υπήρχε κανένας λόγος να αλλάξει», εξήγησε.

Η λαϊκή τραγουδίστρια αποκάλυψε, ωστόσο, το πραγματικό της επίθετο. «Η ταυτότητα μου γράφει Παναγιώτα Τσεγρένη. Το πατρικό μου. Αλλά δεν είναι πάρα πολύ εύηχο και το κατάλαβα από μικρή, γιατί κάθε φορά που με ρώταγαν το όνομά μου, ρώταγαν πάντα δεύτερη φορά και αυτό με πλήγωνε πάρα πολύ», υποστήριξε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου