Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Γουάντα Νάρα: «Υπογράψαμε τα χαρτιά του διαζυγίου, αλλά είμαστε μαζί με τον Ικάρντι»

νάρα

Νέα τροπή λαμβάνει η… ερωτική σαπουνόπερα μεταξύ Γουάντα Νάρα και Μάουρο Ικάρντι. Η εκρηκτική Αργεντίνα, μέσα από ανάρτηση στα social media, έκανε γνωστό πως αποφάσισε να συγχωρήσει τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος φημολογείται πως την απάτησε με την ηθοποιό, Τσίνα Σουάρεζ.

Παρόλα αυτά, η απιστία του Ικάρντι δεν πέρασε… αναίμακτα, αφού οι δυο τους υπέγραψαν μεν τα χαρτιά του διαζυγίου, όμως σύντομα κατάλαβαν πως δεν μπορούσαν να ζήσουν χωριστά και αποφάσισαν από κοινού να δώσουν ακόμα μια ευκαιρία στη σχέση τους.

«Οι φωτογραφίες που έχω ανεβάσει τους τελευταίους μήνες δείχνουν πόσο καλά και πόσο ευτυχισμένοι ήμασταν. Πληγώθηκα από αυτό που συνέβη. Κάθε μέρα ζητούσα από τον Μάουρο (σ.σ Ικάρντι) διαζύγιο. Όταν κατάλαβε ότι δεν υπήρχε επιστροφή, μου είπε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, ότι αν ο χωρισμός ήταν ο μόνος τρόπος για να δώσουμε τέλος στον πόνο, τότε θα έπρεπε να το κάνουμε. Πήγαμε στον δικηγόρο και μέσα σε δυο μέρες είχαμε υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου.

Την επόμενη μέρα μου έγραψε ένα γράμμα, κάτι που δεν είχε κανένας στο παρελθόν ”Σου έδωσα τα πάντα, ελπίζω να είσαι ευτυχισμένη γιατί έτσι θα είμαι κι εγώ χαρούμενος”. Τότε συνειδητοποίησα κάτι: ότι δεν θα έχω τίποτα αν δεν είμαι μαζί του. Είμαι σίγουρη ότι αυτή η δύσκολη κατάσταση που περνάμε θα μας κάνει πιο δυνατούς σαν ζευγάρι και ως οικογένεια. Το σημαντικό είναι ότι και ο δυο μας είχαμε την ελευθερία να δώσουμε τέλος στην 8ετή μας σχέση, αλλά επιλέξαμε ξανά ο ένας τον άλλον. Σε αγαπώ, Μάουρο Ικάρντι» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wanda nara (@wanda_icardi)

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου