Αργυρώ Μπαρμπαρήγου: Η ανάρτηση με αφορμή τις ευχές που έλαβε για τα γενέθλιά της

Μπαρμπαρήγου

Όλα όσα έγραψε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου σε ανάρτησή της στο Instagram.

 

 

Γενέθλια είχε χθες η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Η ίδια έκανε μια πολύ όμορφη και συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφερόμενη από τα παιδικά της χρόνια μέχρι και σήμερα.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα εδώ σε αυτό τον λατρεμένο τόπο τότε που η Νάουσα δεν ήταν trend προορισμός. Ρουφούσα δύναμη από αυτά τα βράχια και το μπλε της θάλασσας, έκανα όνειρα στα 12 μου χρόνια και με έβλεπα να μεγαλώνω και να ταξιδεύω, να γνωρίζω τον κόσμο, αλλά πάντα να επιστρέφω εδώ στον τόπο μου στους ανθρώπους μου.

Καπετάνισσα με έλεγαν οι φίλοι μου γιατί μόνο για ταξίδια τους μιλούσα. Είμαι ευλογημένη που το ζω, που αντικρίζω αυτό που μου δίνει δύναμη και αγαλλιάζει την ψυχή μου. Που σε κάθε βήμα μου στα σοκάκια της Πάρου βλέπω ανθρώπους που μας δένουν τόσα πολλά βιώματα, που στο βάθος τίποτα δεν έχει αλλάξει, που η ομορφιά της Πάρου βρίσκεται στους παριανούς φίλους μου που δεν τους χορταίνω κάθε φορά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Argiro Barbarigou (@argirobarbarigou)

 

Ευχαριστώ για τις ευχές σας στα εκατοντάδες μηνύματα, ευχαριστώ για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας. Μεγαλώνοντας αλλάζω αλλά πάντα ίδια μένω κι ευχαριστώ το θεό γι αυτό γιατί πατώ γερά στη γη και στα 54 χρόνια μου, πάντα ξέρω πια είμαι. Είμαι απλά η Αργυρώ η κόρη της Κωστάντζας και του καπταν Γιάννη του Παπαδάκη και τίποτα παραπάνω», έγραψε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.