Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η Γουάντα Νάρα συγχώρησε την απιστία του Ικάρντι (Φώτο)

γουάντα νάρα

Τέλος καλό όλα καλά στο σίριαλ Ικάρντι-Γουάντα Νάρα. Η Αργεντίνα μάνατζερ και μοντέλο συγχώρεσε όπως φαίνεται τον άσο της Παρί, βάζοντας πάνω από όλους την οικογένειά της.

Μάλιστα με ένα ποστάρισμα της φρόντισε να στείλει και ένα σαφές μήνυμα στην «πέτρα του σκανδάλου», Τσίνα Σουάρες που θέλησε να διαλύσει τον γάμο της, λέγοντας:

«Την οικογένειά μου τη φροντίζω εγώ, τις π….ες η ζωή». Mάλιστα, έχει επαναφέρει στον λογαριασμό της στο και το επίθετό Ικάρντι δίπλα στο πατρικό της.

wanda

Διέρρευσαν τα μηνύματα του Ικάρντι με την Τσίνα Σουάρες: “Πρέπει να βρεθούμε να γαμ… κάποια στιγμή”

Το φως της δημοσιότητας είδαν τα μηνύματα του Μάουρο Ικάρντι με το 29χρονο μοντέλο, Τσίνα Σουάρες, η οποία του ζητούσε να συνευρεθούν ερωτικά, με τη Γουάντα Νάρα να τα ανακαλύπτει και να γίνεται έξαλλη.

”Κάποια μέρα πρέπει να βγούμε και να βρεθούμε ερωτικά εσύ και εγώ. Σε κάποιο μέρος όπου δεν θα σε γνωρίζουν χαχαχα”, έγραψε η Σουάρες, την οποία ο Ικάρντι είχε περάσει στις επαφές του ως CS.

icardi2

 

Το χρονικό του… χωρισμού

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε στον χώρο του ποδοσφαίρου η είδηση του χωρισμού -όπως όλα δείχνουν- του άλλοτε ερωτευμένου ζευγαριού, Γουάντα Νάρα και Μάουρο Ικάρντι.

Ειδικότερα, η Αργεντίνα σεξοβόμβα, με ένα οργισμένο story αποκάλυψε πως χώρισε τον άσο της Παρί, αφήνοντας να εννοηθεί ότι την απάτησε. Συγκεκριμένα, έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram: «Μία ακόμη οικογένεια κατέστρεψες για μία σκύλα».

Πέρα από την «επίθεση», η «καυτή» Γουάντα Νάρα έκανε unfollow τον Αργεντίνο σούπερ σταρ και εξαφάνισε όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από τον λογαριαμό της, διαγράφοντάς τες.

https://twitter.com/FootballlForAll/status/1449464415364034563?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1449464415364034563%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fsports%2Farticle%2F1173716%2Fi-gouada-nara-sughorese-tin-apistia-tou-ikardi-tin-oikogeneia-mou-ti-frodizo-ego-tis-ps-i-zoi%2F

Να σημειωθεί ότι μόλις την Παρασκευή η Γουάντα Νάρα και οι δύο κόρες του ζευγαριού, Φραντσέσκα και Ιζαμπέλα Ικάρντι, βρέθηκαν στο γήπεδο, για να παρακολούθησαν το παιχνίδι της Παρί με την Ανζέ. Ωστόσο, η μέχρι πρότινος γυναίκα του μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε από την πόλη του φωτός, με τον επιθετικό να να μην παρευρίσκεται στην σημερινή πρωινή προπόνηση της Παρί Σεν Ζερμέν και να παραμένει σπίτι του, αφού δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου