Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Βίκυ Κουλιανού: Το δημόσιο «ευχαριστώ» για την αγάπη που δέχτηκε

Τα τελευταία 24ωρα όλο και περισσότερα δημοσιεύματα αναφέρονται στη Βίκυ Κουλιανού και την ομορφιά της, τόσο την εσωτερική όσο και την εξωτερική.

 

Διαβάζοντάς τα, το γνωστό μοντέλο θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα τιμητικά του λόγια προς το πρόσωπό της, αλλά και την παραγωγή του GNTM, που της έδωσε την ευκαιρία να ανοιχτεί στο κοινό, να δώσει τις συμβουλές της και να δείξει τον πραγματικό της εαυτό.

Κάτω από μία σειρά φωτογραφιών στο Instagram, η Βίκυ Κουλιανού έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, εκφράζοντας πόσο τυχερή νιώθει για την αγάπη του κόσμου.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Υπάρχουν φορες που ξαφνικα ολος ο κοσμος γινεται μια τεράστια αγκαλια και κλεινει μεσα της ολα τα σπουδαία συναισθηματα της ψυχης και του μυαλού σας ευχαριστω για την τοση αγαπη με τιμάται με συγκίνησαν τα λογια τα ποστ τα στορυς γιατι έκρυβαν τοση πολύτιμη αγαπη ! Αυτο το επεισόδιο στο @gntmgr εγινε με αγαπη ομαδικότητα απολυτη χημεια και αυθορμητισμό απο ολους μας ηταν μια ομορφη αληθινη και μεγαλη παρεα που απλα ειχε κάμερες ευχαριστω την παραγωγή για την αγαπη την συμπαράσταση και ολους εσας που μας τιμήσατε με την αληθινη σας αγαπη τι να πω νιωθω τοσο ευλογημένη σας αγαπω οσο εσεις γιατι μεσα στο πέρασμα του χρονου γινατε κομματι σημαντικο της ζωης μου ! Να ειμαστε ολοι καλα και να λάμπουν οι ψυχες και η ζωη μας απο υγεια και αγαπη ! Χιλια ευχαριστω νιωθω μαγικά στην αγκαλιά σας 🧚🏽‍♀️♥️♥️♥️💞⭐️ @gntmgr @genevievevv @yiorgoskaravas_official @angelosbratis @ismini_mini @skoulos @starchanneltv αφιερωμένο σε ολα τα αληθινα ταξίδια της ψυχης και του νου».

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vicky Koulianou (@vicky_koulianoy)

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου