Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Σοφία Μανωλάκου: Όταν κάποιος μας κάνει σωματικό και ψυχολογικό κακό, πρέπει να τον καταγγείλουμε

Μανωλάκου

Χθες, Δευτέρα, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό εναντίον ενός ακόμα ηθοποιού, μετά από καταγγελία γυναίκας συναδέλφου του ότι τη βίασε. Ο φάκελος με την υπόθεση έφτασε στα χέρια του εισαγγελέα μέσω του ΣΕΗ και του Προέδρου του Πειθαρχικού, Πασχάλη Τσαρούχα. Ο κατηγορούμενος φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά σε νέα κοπέλα το 2020.

Με αφορμή αυτή τη νέα, άσχημη υπόθεση, δηλώσεις στην κάμερα του «Πρωινού» έκανε σήμερα ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, αλλά και η Σοφία Μανωλάκου, η οποία στον παρελθόν συνεργάστηκε με τον ηθοποιό που τώρα κατηγορείται.

«Πριν κάποια χρόνια συνεργαστήκαμε. Πέφτω από τα σύννεφα. Είναι ένα καλό παιδί, πολύ ευγενικός, με σεβασμό, χαμηλών τόνων. Δεν είχα υποπτευθεί τίποτα. Είχα μία πολύ ωραία συνεργασία. Όσο τον έζησα, έχω μία καλή εικόνα για εκείνον. Εκπλήσσομαι», υποστήριξε η ηθοποιός και πρόσθεσε.

Έπειτα, έστειλε το δικό της μήνυμα στα θύματα οποιασδήποτε κακοποιητικής συμπεριφοράς. «Πρέπει να ανοίξουμε τα στόματά μας και να μιλήσουμε. Όταν υπάρχουν άνθρωποι που μας κάνουν κακό σωματικό και ψυχολογικό, πρέπει να βγούμε και να το καταγγείλουμε. Η δικαιοσύνη θα κρίνει από εκεί και πέρα».

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου