Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Πρωτιά στο δυναμικό κοινό για το «Mega Καλημέρα» και το «Πάμε Δανάη»

Θεαματική η πορεία της πρώτης εβδομάδας των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών του MEGA, «MEGA Καλημέρα» και «ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!», αφού σημείωσαν αμφότερες ξεκάθαρη πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54.

 

Η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη, την πρώτη εβδομάδα μετάδοσής της, τερμάτισε πρώτη στους πίνακες τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54 και πέρασε μπροστά από κάθε άλλο ανταγωνιστικό πρόγραμμα με ποσοστό 15,5%. Αξίζει να σημειωθεί ότι ισχυρή ήταν η επικράτηση του «MEGA Καλημέρα» και σε επιμέρους γυναικεία κοινά, με ποσοστό 35,9%, ενώ η μέση κάλυψη της εκπομπής έφτασε τους 933.138 τηλεθεατές.

Τη σκυτάλη της πρωτιάς πήρε η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» με τη Δανάη Μπάρκα. Με ξεκάθαρο προβάδισμα η εκπομπή ήταν πρώτη στο δυναμικό κοινό 18-54 στη ζώνη μετάδοσής της, όλη την εβδομάδα, με ποσοστό 16,4%. Το εξαιρετικά υψηλό ποσοστό 22,6% κέρδισε η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA στο γυναικείο κοινό, ηλικίας 25-44, επικρατώντας με σαφή διαφορά έναντι του ανταγωνισμού και την κάλυψη να φτάνει τους 679.154 τηλεθεατές.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00