Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

COSMOTE TV: Αφιέρωμα στον ένα χρόνο χωρίς τον Κόμπι Μπράιαντ

Tην Τρίτη 26 Ιανουαρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από το μοιραίο δυστύχημα με ελικόπτερο του θρύλου του NBA, Κόμπι Μπράιαντ. Για να τιμήσει την μνήμη του, η COSMOTE TV θα προβάλλει δύο εμβληματικές εμφανίσεις του με τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς.

Ανήμερα της επετείου στις 21.30, οι τηλεθεατές θα ταξιδέψουν πίσω στον χρόνο, στις 22 Ιανουαρίου 2006, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Λος Άντζελες Λέικερς-Τορόντο Ράπτορς, που αποτέλεσε ορόσημο στην καριέρα του «Black Mamba». Στο πλαίσιο του παιχνιδιού ο σταρ του ΝΒΑ σκόραρε 81 πόντους και έγινε ο πρώτος παίκτης που σκόραρε περισσότερους από 71 πόντους σε ματς, μετά το 1994, ενώ κατέκτησε και τη δεύτερη θέση της λίστας με τους παίκτες που σημείωσαν τη μεγαλύτερη παραγωγή πόντων στην ιστορία του NBA.

 

Στις 23.15 θα ακολουθήσει η τελευταία εμφάνιση του Κόμπι Μπράιαντ, στις 13 Απριλίου 2016 στο Staples Center με αντιπάλους τους Γιούτα Τζαζ. Στο «κύκνειο άσμα του» ο θρυλικός παίκτης του NBA σημείωσε 60 πόντους εξασφαλίζοντας τη νίκη των Λος Άντζελες Λέικερς με σκορ 101-96.

 

Και τα δύο ιστορικά παιχνίδια του Κόμπι Μπράιαντ θα μεταδοθούν από το COSMOTE SPORT 4HD.

 

Ειδικό αφιέρωμα στον «Black Mamba» και στο «PICK N ROLL»

 

Η εκπομπή «PICK N ROLL» (Τρίτη 26/1, 20.00, COSMOTE SPORT 4HD), ετοιμάζει επίσης ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στη ζωή και την καριέρα του Κόμπι Μπράιαντ, κατά τη διάρκεια της οποίας αναδείχθηκε 5 φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ, 2 φορές MVP των τελικών και 2 φορές χρυσός Ολυμπιονίκης.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00