Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ο Δημήτρης Πεφάνης στον όμιλο DPG

Στο δυναμικό του Ομίλου DPG εντάσσεται ο Δημήτρης Πεφάνης, βραβευμένος δημοσιογράφος και στέλεχος με 20ετή εμπειρία στα media, αναλαμβάνοντας τη θέση του Διευθυντή Οικονομικού και Επιχειρηματικού Περιεχομένου.

 

Στόχος είναι από τη θέση αυτή ο κ. Πεφάνης και οι συνεργάτες του να δημιουργήσουν υψηλής ποιότητας πρωτογενές οικονομικό περιεχόμενο για το CNN Greece και το σύνολο Μέσων που διαχειρίζεται η DPG Digital Media, ενώ ταυτόχρονα θα αναπτύξουν νέα, πρωτοπόρα και καινοτόμα projects σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του Ομίλου.

 

Ο κ. Δ. Πεφάνης τα τελευταία 12 χρόνια κατέχει επιτελικές θέσεις στις κορυφαίες και πιο επιδραστικές ελληνικές πολιτικές και οικονομικές ιστοσελίδες της χώρας όπως τα tanea.gr, το in.gr και το insider.gr. Πέρα από την 20ετή δημοσιογραφική του εμπειρία διδάσκει ψηφιακή επικοινωνία και digital στρατηγική σε κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα ενώ συμμετέχει σταθερά ως συντονιστής και ομιλητής στα μεγαλύτερα οικονομικά συνέδρια της Ελλάδος (Delphi Economic Forum, Prodexpo, Thessaloniki Summit, Delphi Forum, Olympia Forum, κ.α.)

 

H εν λόγω συνεργασία εντάσσεται στο πλαίσιο μια σειράς ενεργειών του ευρύτερου αναπτυξιακού πλάνου της DPG Digital Media για το 2021, που έχει ως γνώμονα τη συνεχή ανάπτυξη και αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών τόσο προς τα εκατομμύρια των αναγνωστών όσο και τους προς πελάτες και συνεργάτες της εταιρίας.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου