Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Και το νέο όνομα αυτού…bwinΣΠΟΡ FM 94.6

Σας είχαμε προϊδεάσει εδώ και μία εβδομάδα -Αλλάζει όνομα με νέα μεγάλη χορηγία ο Σπορ FM 94.6- για την επικείμενη αλλαγή στο όνομα του Σπορ FM 94.6 με αφορμή μια μεγάλη και πολυετή χορηγία, περίπου 6 χρόνια μετά τη λήξη εκείνης με τη Nova. Από σήμερα ο αθλητικός ραδιοσταθμός συμπράττει κι επισήμως με την στοιχηματική εταιρεία bwin, και μετονομάζεται σε bwinΣΠΟΡ FM 94.6.

 

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ομίλου ΣΚΑΪ, η συνεργασία αυτή έχει ως σκοπό «την περαιτέρω ανάπτυξη, εξέλιξη και βελτιστοποίηση της εμπειρίας που προσφέρουν στο κοινό». Η bwin, μεταξύ άλλων, παρέχει online στοίχημα και καζίνο, είναι χορηγός του μπασκετικού Ολυμπιακού και 18 Ελλήνων αθλητών.

 

«Αυτή η συνεργασία διασφαλίζει την ισχυροποίηση της ταυτότητας και τη διαφύλαξη του ανεξάρτητου χαρακτήρα του Σπορ FM, προάγοντας την δημοσιογραφική του αποστολή: να παρέχει πλούσια ενημέρωση», δήλωσε ο Βάιος Τσούτσικας, γενικός διευθυντής του bwinΣΠΟΡ FM 94.6, με τον εμπορικό διευθυντή ραδιοφώνων και ψηφιακών μέσων του ομίλου ΣΚΑΪ, Γιώργο Μαυρομιχάλη, να προσθέτει: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτήν τη στρατηγική συνεργασία. Η bwin, μία από τις μεγαλύτερες -παγκοσμίως- εταιρείες στην αγορά των τυχερών παιχνιδιών, με έντονο και ουσιαστικό κοινωνικό αποτύπωμα, συναντά τον leader της αθλητικής ενημέρωσης, παράγωντας μία συνέργεια που θα ισχυροποιήσει και τα δύο brands στον ελληνικό χάρτη».

 

Ήδη στον αέρα ο Σπορ FM παίζει με το νέο του όνομα, ενώ και το portal sport-fm.gr έχει «ντυθεί» με το νέο λογότυπο του σταθμού και banners της bwin.

 

πηγή:e-tetradio.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου