Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ο Κώστας Τσουρός για την κόντρα του με τον Αλέξη Γεωργούλη

 

Εξηγήσεις για την κόντρα που είχε χθες, στον «αέρα» με τον ηθοποιό και ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη, έδωσε ο δημοσιογράφος Κώστας Τσουρός.

 

Θυμίζουμε λοιπόν ότι στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» που παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού, ο Κώστας Τσουρός αναφέρθηκε στις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν σχετικά με την αμοιβή του ως ευρωβουλευτής. Εκεί υπήρξε μία έντονη διαφωνία ανάμεσα στους δύο άντρες. Ο Αλέξης Γεωργούλης τόνισε πως ποτέ δε δήλωσε ότι λαμβάνει 25.000 ευρώ και πως έχει πει σε παλαιότερες δηλώσεις του ότι αυτά τα χρήματα είναι για τα έξοδα του πολιτικού του γραφείου.

 

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής θέλησε να κλείσει το συγκεκριμένο θέμα και όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής αποφάσισε να τηλεφωνήσει στον Αλέξη Γεωργούλη. «Νομίζω ότι πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα γιατί ήταν όντως μια αμήχανη και ατυχής στιγμή και συμφωνώ ότι δεν έπρεπε να είχε γίνει. Το κακό ξεκίνησε από την αρχή γιατί εγώ δεν εξέφρασα από την αρχή αυτό που είχα στο μυαλό μου στον αέρα. Η ένστασή μου ήταν στο ότι έλεγε μισθό τα έξοδα γραφείου”. Ο Αλέξης είπε κάτι άλλο και γω το ερμήνευσα διαφορετικά. Μετά πήρα τον Αλέξη τηλέφωνο και το λύσαμε και ακούσαμε τη συνέντευξη. Λύθηκε το θέμα. Εμένα με ενδιαφέρει να μη νομίζει ο Αλέξης ότι είμαι εμπαθής απέναντί του. Δεν έχω εμπάθεια για κανέναν, απλά επειδή ο Αλέξης είναι και πολιτικός θεωρώ ότι πρέπει ένας πολιτικός να κρίνεται πιο αυστηρά για αυτό και ήταν η στάση μου τέτοια», ξεκαθάρισε ο Κώστας Τσουρός.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου