Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ο Διονύσης Σαββόπουλος στο «Σπίτι με το MEGA» απόψε στις 9 το βράδυ

Ένας μεγάλος καλλιτέχνης σε μια μεγάλη τηλεοπτική βραδιά το Σάββατο 21 Νοεμβρίου. Ο Διονύσης Σαββόπουλος έρχεται στο «Σπίτι με το Μega”, για να παρουσιάσει στις 9 το βράδυ την πρώτη τηλεοπτική του συναυλία.

Στιγμές της μουσικής μας ιστορίας θα απολαύσουμε το Σαββατο 21 Νοεμβρίου στο «Σπίτι με το MEGA». Για πρώτη φορά ο Διονύσης Σαββόπουλος σε μία τηλεοπτική συναυλία με τραγούδια που περιγράφουν στιγμές της ζωής μας.

 

Οπως το «Ας κρατήσουν οι χοροί», τη «Συννεφούλα», το «Άγγελος εξάγγελος» αλλά και το μοναδικό «Ζεϊμπέκικο», όλες οι μεγάλες επιτυχίες του Διονύση Σαββόπουλου σε μια μοναδική βραδιά.

 

Μαζι του στη σκηνή εξαιρετικοί καλλιτέχνες όπως ο Μανώλης Μητσιάς, ο Χρήστος Δάντης, η Βιολέτα Ίκαρη και ο Mente Fuerte.

 

O Σαββόπουλος συστήνει τους ταλαντούχους συνεργάτες του, Σάκη Ντοβόλη, Κλαυδία Παπαδοπούλου και Αλεξάνδρα Σιετή και έχει μαζί του, τους διακεκριμένους συνοδοιπόρους του, Γιώτη Κιουρτσόγλου και Σταύρο Λάντσια.

 

Υπέροχες μουσικές διασκευές και τραγούδια που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. «Σπίτι με το MEGA» με τον Διονύση Σαββόπουλο, Σάββατο 21 Νοεμβρίου στις 21:00 στο MEGA.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου