Οι αμερικανικές εκλογές και από την ΕΡΤ

Η εκλογική μάχη, ο νικητής, η επόμενη ημέρα

 

Η δημόσια τηλεόραση, με συνεχείς ανταποκρίσεις και έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές, θα μεταδώσει την πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων δεκαετιών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου από την Αθήνα, ο Φάνης Παπαθανασίου από την Ουάσιγκτον, η Λένα Αργύρη από το στρατηγείο του Ντόναλντ Τραμπ και η Κλειώ Νικολάου από το επιτελείο του Τζο Μπάιντεν, θα παρουσιάσουν λεπτό προς λεπτό, με την εγκυρότητα της ΕΡΤ, την εκλογική μάχη.

 

Την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, από τις 23:00 και έως τις πρώτες πρωινές ώρες, σε έκτακτη ενημερωτική εκπομπή, με παρουσιάστρια τη Σταυρούλα Χριστοφιλέα, παρακολουθήστε από την ΕΡΤ1 τις εξελίξεις από την εκλογική διαδικασία και τα στρατόπεδα των Ρεπουμπλικάνων και των Δημοκρατικών. Με αναλύσεις, ειδικούς επί των αμερικανικών εκλογών, καλεσμένους και συνεχείς συνδέσεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον κόσμο.

 

Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, στις 00:15, σε νέα έκτακτη ενημερωτική εκπομπή, η ΕΡΤ1 θα μεταφέρει τις τελευταίες ειδήσεις από την άλλη μεριά του Ατλαντικού.

 

Τα αποτελέσματα και τα συμπεράσματα από την εκλογική διαδικασία, αλλά και οι πρώτες εκτιμήσεις και οι προβλέψεις για την επόμενη ημέρα, με τη σφραγίδα της δημόσιας τηλεόρασης.