Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ο Μάριος Αθανασίου στο AUTOHUB με τον Βαγγέλη Κιούση

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί ο Βαγγέλης Κιούσης με το AUTOHUB μας προσκαλεί στα πιο συναρπαστικά ταξίδια και τις πιο ενδιαφέρουσες διαδρομές στον κόσμο της σύγχρονης αυτοκίνησης.

Στη δεύτερη εκπομπή, το test-drive γίνεται με το κομψότερο μικρό crossover της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας με ηλεκτρική τεχνολογία.

 

Καλεσμένος ο Μάριος Αθανασίου, ο οποίος εξηγεί τη «σχέση» του με το αυτοκίνητο, πόσο τον εξυπηρετεί στην καθημερινότητα του και γιατί το αντιμετωπίζει ως μια κάψουλα προσωπικού χρόνου.

Το AUTOHUB αναζητά τη γνώμη των ειδικών για τα δικαιώματα μας ως καταναλωτών και υποψήφιων αγοραστών αυτοκινήτων φιλοξενώντας στο στούντιο την Αναπληρώτρια του Συνηγόρου του Καταναλωτή, Βασιλική Μπώλου.

Ακόμα, ο Δρ. Άγγελος ΑμδίτηςΔιευθυντής Έρευνας, ΕΠΙΣΕΥ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείoυ μας ξεναγεί στις τεχνολογικές «διατυπώσεις» του e-call, του συστήματος κλήσης έκτακτης ανάγκης το οποίο σχεδιάστηκε για να σώζει ζωές.

Το AUTOHUB παρουσιάζει το νέο hyper car που αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού στον τομέα των επιδόσεων, αναλύει τα μυστικά της plug-in υβριδικής τεχνολογίας και εξερευνά τις νεότερες εξελίξεις από τη διεθνή σκηνή της αυτοκίνησης.

 

AUTOHUB

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00