Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Σμαράγδα Καρύδη: Μας έχουν προτείνει να κάνουμε εκπομπή μαζί με τον Θοδωρή

Της Σπυριδούλας Τριάντου

 

Η Σµαράγδα Καρύδη µιλάει για όλα στο «S», λίγο πριν από την πρεµιέρα της στο νέο τηλεπαιχνίδι του MEGA «Ενα εκατοµµύριο yen»

 

Είναι πανέµορφη, ταλαντούχα, έχει χιούµορ και τα µάτια της λένε πάντα την αλήθεια! Ο λόγος για τη Σµαράγδα Καρύδη, που τη ∆ευτέρα 12 Οκτωβρίου κάνει πρεµιέρα και µοιράζει «Εναεκατοµµύριο yen» στο Mega, µε το νέο παιχνίδι που έρχεται για να διασκεδάσει τους τηλεθεατές… ανάποδα!

 

Η ίδια µιλά µε αφοπλιστική ειλικρίνεια για όλους και για όλα στο «Secret», ενώ αποκαλύπτει ότι της είχαν γίνει προτάσεις να παρουσιάζει τηλεοπτική εκποµπή µαζί µε τον Θοδωρή Αθερίδη. «Σε αυτό το τηλεπαιχνίδι όλα συµβαίνουν “ανάποδα”. Η πλάκα του παιχνιδιού είναι πως περιµένουν να δουν τιθα ρωτήσω. Να φαντασθούν. Και συνήθως άλλο περιµένουν και όλο αυτό είναι πολύ αστείο. Εγώ γενικά βλέπω τα πράγµατα µε πολύ χιούµορ. Ακόµα και στις πιο δραµατικές στιγµές, βλέπω την αστεία πλευρά», δηλώνει στο «Secret» και εκφράζει τη χαρά της για τη συνεργασία της µε το Μεγάλο Κανάλι.

 

«Ηταν πολύ ωραία που επέστρεψα στο Mega. Είδα άτοµα που γνώριζα και χαίροµαι που άνοιξε και στήνεται από την αρχή µε την ίδια ποιότητα», λέει. Το παιχνίδι χαρίζει πολλά χρήµατα. Η δική της σχέση µε αυτά ποια είναι; «Τα χρήµατα νοµίζω ότι είναι η κινητήριος δύναµη. Το θέµα είναι να µη γίνονται αυτοσκοπός. Να τα χρησιµοποιείς για να περνάς καλά. Και, αν βγάζεις και κάτι παραπάνω, να δίνεις σε ανθρώπους που δεν έχουν», υποστηρίζει, ενώ εξηγεί πως, σε ό,τι αφορά το θέατρο, «είχα πάρει την απόφαση να µην κάνω θέατρο λόγω του παιχνιδιού, όµως έχει δυσκολέψει η ζωή πολλών συναδέλφων. Στην πραγµατικότητα, αφού όλα είναι ανοιχτά, και εστιατόρια και καφετέριες, δεν καταλαβαίνω γιατί ενοχλούν τα θέατρα. Εκεί είναι όλοι µε µάσκες και είναι ελεγµένη η κατάσταση. Είναι πιο ασφαλές µέρος για τον θεατή».

 

Η Σµαράγδα Καρύδη είναι τόσο απλή όσο δείχνει. Γι’ αυτό και η καραντίνα δεν τη δυσκόλεψε. «Στην καραντίνα πέρασα καλά. Εγώ λατρεύω το σπίτι. Η θάλασσα µου έλειψε και η φύση. ∆εν πρόλαβα να φύγω να πάω στην Αίγινα. Αν ήµουν εκεί, θα ήταν ακόµα καλύτερα», εξηγεί ενώ, σε ό,τι αφορά τα µέτρα προστασίας, η ταλαντούχα ηθοποιός τονίζει πως τα τηρεί ευλαβικά. «Και µάσκα θα φορέσω και τα χέρια µου θα πλύνω καλά κι έχω κόψει κιόλας να πηγαίνω εκεί όπου δεν τηρούν τα µέτρα. Οσοι µε έχασαν θα το µάθουν από εδώ. Σταµάτησα γι’ αυτό τον λόγο. Είναι εύκολο να πειθαρχήσουµε σε µια µάσκα. Εγώ δεν ντρέποµαι καθόλου να τη φοράω», σηµειώνει.

 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ «ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ».

∆εν είναι µόνο επιτυχηµένη ηθοποιός, αλλά και παρουσιάστρια, γι’ αυτό και οι προτάσεις ήταν πολλές. «Μου είχαν γίνει προτάσεις για εκποµπή τύπου µαγκαζίνο, και µόνη µου και να είµαστε µαζί µε τον Θοδωρή Αθερίδη, όµως δεν είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω. Σε τέτοιες εκποµπές πρέπει να προσαρµοστείς ανάλογα µε τα νούµερα και εγώ δεν µπορώ να µου λένε τι θα κάνω ή τι θα αλλάξουµε για να τσιµπήσουµε νούµερα. Προτιµώ να µη συµµετέχω σε κάτι τέτοιο», τονίζει. Τα «κίτρινα» δηµοσιεύµατα δεν την επηρεάζουν, αρκεί να µην ξεπερνούν τα όρια. «Υπάρχουν περιοδικά που είναι πολύ αστεία και δεν θα ασχοληθώ, καθώς πιστεύω ότι γελάνε όλοι µε αυτά. “Μπήκε µέσα, έβγαλε το µπουφάν, της µίλησε”… Ούτε σοβαρά µπορείς να τα πάρεις, είναι σαν “Aρλεκιν”. Στο παρελθόν, που είχα ενοχληθεί από κάτι σοβαρό, έκανα µήνυση και δικαιώθηκα», λέει.

 

Η φιλία είναι σηµαντική για εκείνη, όπως και η ειλικρίνεια. «Γενικά δεν είµαι από τους ανθρώπους που κρατούν κακία. Ειδικά όποιον είναι ειλικρινής τον συγχωρώ. ∆εν είµαι πολύ εύθικτη. Και δεν
απαιτώ και τη συγγνώµη του άλλου», παραδέχεται, ενώ στη σχέση της αυτό που δεν θα άντεχε είναι «να νιώσεις ότι τον άλλον δεν τον ενδιαφέρεις καθόλου, πως είναι αδιάφορος, πως δεν σε προστατεύει πια». «Συνταγή δεν µπορώ να δώσω. Να αφήνεις προσωπικό χρόνο στον άλλον. Αυτό θα πω. Και να είσαι εκεί επειδή το θέλεις και όχι επειδή πρέπει να εξαρτάσαι από κάποιον», δηλώνει.

 

Μια πολύ όµορφη γυναίκα πώς νιώθει όταν κοιτιέται στον καθρέφτη;

«Αλλοτε καλά, άλλοτε όχι. Γενικά τα πάω καλά µε τον εαυτό µου», εξηγεί και αποκαλύπτει πως δεν είναι αρνητική στις αισθητικές παρεµβάσεις. «∆εν λέω όχι. ∆εν ξέρω τι θα κάνω στο µέλλον, αλλά βλέπω πολύ άσχηµες δουλειές, δυστυχώς», καταλήγει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου