Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Τέλος από το Big Brother ο Αντώνης Αλεξανδρίδης μετά τον σάλο που προκάλεσαν τα σχόλια περί βιασμού

Σάλος έχει ξεσπάσει εδώ και λίγες ώρες, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, παίκτης του ριάλιτι, μιλώντας για ερωτικά θέματα, να κάνει λόγο για… βιασμό!

Ο 31 ετών παίκτης, ο οποίος κατάγεται από την Κρήτη και είναι bartender, έχει συστηθεί στο τηλεοπτικό κοινό ως άνδρας κυνηγός που θέλει πάντα να κάνει το πρώτο βήμα.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με όσα είπε ο Αντώνης… Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Αντώνης, μετά την άμεση και έγκαιρη αντίδραση των ανθρώπων της παραγωγής του reality αλλά και του ΣΚΑΪ (όπως θα δείτε και στο αποκλειστικό βίντεο που έχουμε στα χέρια μας, το οποίο διέρρευσε πριν από λίγο, ο Αντώνης κλήθηκε από τον Μεγάλο Αδελφό από χθες, κατά τη διάρκεια της μέρας και εκδιώχθηκε άμεσα), κλήθηκε σε απολογία από τον Big Brother με τον 31χρονο Κρητικό να δηλώνει πως δεν το εννοούσε έτσι όπως ακούστηκε και πως ό,τι είπε και πως ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει βιαιοπραγήσει εις βάρος κάποιας γυναίκας. “Αντώνη, σε αυτά τα θέματα δεν χωρά πλάκα” είπε ο Μεγάλος Αδελφός με τον 31χρονο Αντώνη να τονίζει: “Δεν έχω μεγαλώσει ούτε σε στάβλο, ούτε έχω μεγαλώσει σε οικογένεια με βία. Ούτε έχω προκαλέσει κάτι. Αισθάνομαι ντροπή ως προς αυτό το θέμα. Φυσικά πρέπει να σκέφτεσαι πριν να μιλάς. Δεν έχω κατέβει από κανένα βουνό ούτε είμαι 15 χρονών να μην ελέγχω τι λέω”.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00