Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Το MEGA ενισχύεται σε όλους τους τοµείς

Ακόμη μία ηχηρή μεταγραφή, η οποία παραπέμπει στη διαχρονικότητα της εγκυρότητας που χαρακτηρίζει το MEGA από την πρώτη κιόλας στιγμή λειτουργίας του, ανακοίνωσε η διοίκηση του Μεγάλου Καναλιού, μετά την τριάδα των Κατερίνας Παναγοπούλου, Ανθής Βούλγαρη και Στέλλας Γκαντώνα.

 

Ο λόγος για τον πολύπειρο δημοσιογράφο Ιορδάνη Χασαπόπουλο, ο οποίος θα δώσει το δικό του στίγμα στον ενημερωτικό τομέα του τηλεοπτικού σταθμού και δη στην πρωινή ζώνη, δίνοντας μαζί με εκλεκτούς συναδέλφους τον πρώτο παλμό της ημέρας. Υπενθυμίζεται ότι ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος βρισκόταν μέχρι πρότινος στο Open, όπου παρουσίαζε με την Ανθή Βούλγαρη την πολύ επιτυχημένη εκπομπή «Ωρα Ελλάδος 5.30», ενώ το τελευταίο διάστημα ήταν επικεφαλής πολιτικού στο κανάλι της Παιανίας.

 

Πλέον, αμφότεροι θα βρεθούν και πάλι στο ίδιο μετερίζι της πρωινής ενημέρωσης, αλλά αυτή τη φορά στο MEGA. Στον τηλεοπτικό σταθμό ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη θα βρίσκεται από την ερχόμενη κιόλας σεζόν η επίσης πολύ έμπειρη και προερχόμενη από τον ΣΚΑΪ Λία Παρασκευά,
η οποία αναλαμβάνει οργανωτικό ρόλο στον ενημερωτικό τομέα, αντίστοιχο με αυτόν που είχε στον τηλεοπτικό σταθμό του Νέου Φαλήρου. Ιδιαιτέρως σημαντική θεωρείται και η προσθήκη στο δυναμικό του Μεγάλου Καναλιού ενός από τα κορυφαία στελέχη στον χώρο της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων στο εγχώριο μιντιακό γίγνεσθαι.

 

Ο λόγος για τον Κώστα Τσολάκη, o οποίος ανέλαβε επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του MEGA. Υπενθυμίζεται ότι είχε δώσει ισχυρά δείγματα γραφής στον ΑΝΤ1, με τον οποίο συνεργάστηκε για τριάμισι χρόνια έως και τον Ιούλιο του 2019. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, η οποία μετρά 25 χρόνια,
έχει διαχειριστεί με επιτυχία ζητήματα όλου του φάσματος της εταιρικής επικοινωνίας, ενώ έχει προχωρήσει και στο προσωπικό του εγχείρημα στον χώρο με την αντίστοιχη εταιρεία που ίδρυσε και «τρέχει».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00