Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

MEGA: Κατηγορηματική διάψευση για Acun Ilicali

Σε κατηγορηματική διάψευση ρεπορτάζ της Real News περί συνεργασίας με τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali προχώρησε το Mega.

 

Όπως είχε γραφτεί, ο Ilicali θα βρισκόταν πίσω από την παραγωγή του νέου τηλεπαιχνιδιού «Ένα εκατομμύρι γιεν», το οποίο θα παρουσιάσει η ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη. Ωστόσο, η παραγωγή έχει ήδη ανατεθεί και υλοποιείται από άλλες εταιρείες.

 

Η απάντηση του σταθμού στο σχετικό δημοσίευμα, αναρτήθηκε στο real.gr και έχει ως εξής:

 

«Σχετικά με δημοσίευμά σας, (Real Life) που αναφέρεται σε υποτιθέμενη συνεργασία του Τούρκου παραγωγού Acun Ilicali με το MEGA, διευκρινίζεται, ότι δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει οποιαδήποτε μορφή συνεργασίας τώρα ή μελλοντικά του MEGA με τον κ. Acun Ilicali ή αχυράνθρωπους του.

 

Η εκτέλεση παραγωγής του τηλεπαιχνιδιού «ONE MILLION YEN» έχει ήδη ανατεθεί και υλοποιείται από τις εταιρείες συμφερόντων XAPH MΠIZOYMH RASCAL AEΒE και 2018 B.C. HELLAS PRODUCTIONS IKE με βάση το format της εταιρείας 2018 B.C. GLOBAL PRODUCTIONS IKE».

 

Να σημειωθεί, βέβαια, πως εδώ και καιρό ο Τούρκος παραγωγός προσπαθεί να «χτίσει» σχέσεις με τους ανθρώπους του Mega, χωρίς αποτέλεσμα σαφώς.

 

Πηγή: dailymedia.com.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου