Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Στον “αέρα” από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου το νέο πρόγραμμα του Radio North 98

Να ανεβάσει τον πήχη της ενημέρωσης στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία φιλοδοξεί το νέο πρόγραμμα του Radio North 98 με αφετηρία τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, διατηρώντας το συνδυασμό των δικών του δυναμικών εκπομπών και της αναμετάδοσης επιλεγμένων εκπομπών από τα Παραπολιτικά 90,1 της Αθήνας.

 

Από Δευτέρα ως Παρασκευή, το καθημερινό πρόγραμμα του Radio North 98 διαμορφώνεται ως εξής:

 

07:00 NORTH CAFE / Ο Άρης Παπιδάκης “σερβίρει” τις πρώτες χρηστικές πληροφορίες, τις πρώτες εικόνες της Θεσσαλονίκης και τα πρώτα… χαμόγελα της ημέρας που ξεκινά.

 

08:00 SECRET / Ο διευθυντής των «Παραπολιτικών» Παναγιώτης Τζένος αποκαλύπτει τα παρασκήνια των διαδρόμων και των… διαδρομών της κεντρικής πολιτικής σκηνής, να συζητά με τους πρωταγωνιστές της και να σχολιάζει με τον γνώριμο καυστικό τρόπο του την τρέχουσα επικαιρότητα.

 

10:00 ΒΟΡΕΙΟΣ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ / Ο διευθυντής του Radio North 98 Βαγγέλης Μωυσής αναδεικνύει τη… βόρεια άποψη για τις εξελίξεις και για τρείς ώρες, ως τις 13:00, μαζί με την Ειρήνη Γκέλη και το δημοσιογραφικό επιτελείο της πρωινής ζώνης, «ακολουθούν» ειδήσεις εν εξελίξει και αναζητούν κρυφές πτυχές τους. Δίνουν βήμα στους εκπροσώπους της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής της Θεσσαλονίκης, της Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και των Αθηνών, ενώ διατηρούν ανοιχτή γραμμή και για τους ακροατές.

 

13:00 ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ / O Θύμιος Καλαμούκης και ο Απόστολος Μπαρμπαγιάννης συνεχίζουν σε απ` ευθείας σύνδεση με τα Παραπολιτικά 90,1 την εκπομπή – θεσμό της ελληνικής πολιτικής σάτιρας και στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης.

 

14:00 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ / O Περικλής Στέλλας να δίνει ραντεβού με όλα τα σπορ και τους πρωταγωνιστές τους, υπογράφοντας για λογαριασμό του Radio North την αθλητική ενημέρωση από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, με το κύρος και την αξιοπιστία που τον καταξίωσαν στις συνειδήσεις όλων των υγιών φιλάθλων.

 

16:00 ΚΑΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ / Η Μαρία Λεμονιά και την Έλενα Καραμίχαλου, των Παραπολιτικών 90,1 να αποδεικνύουν καθημερινά, γιατί είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα «δίδυμα» και ίσως το πλέον μακρόβιο ντουέτο της ελληνικής ραδιοφωνίας.

 

18:00 ΕΦ-ΗΚΤΑ ΚΙ ΑΝΕΦΙΚΤΑ / Η Έφη Τσαμπάζη κρατά το πολιτιστικό ημερολόγιο της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, συζητώντας παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους, στόχους και όνειρα, αλλά και θέματα που αφορούν τον κοινωνικό πολιτισμό μας.

 

19:00 NORTH EXPRESS / Ο Βαγγέλης Στολάκης «οδηγεί» ένα ενημερωτικό μαγκαζίνο με τις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και… της ώρας, από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο, όπως τις συγκεντρώνει και τις καταγράφει το δημοσιογραφικό επιτελείο του Radio North 98.

 

20:00 ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ / Ο Λάμπρος Καλαρρύτης επικεντρώνει με δεινότητα και το βάθος που εγγυώνται οι προσκεκλημένοι του, σε εθνικά και ιστορικά θέματα που «καίνε».

 

22:00 Ο ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ /Ο Ανδρέας Μαζαράκης, αγαπημένος και στο κοινό της Βόρειας Ελλάδας, σε μουσικές διαδρομές, που… συντροφεύουν τα βράδια μας και μας ξεναγούν σε όψεις της νεότερης ιστορίας μας.

 

00:00 ΡΑΔΙΟΒΑΡΚΑ / Ο Άγρυπνος Μάνος Τσιλιμίδης σε μονολόγους, διαλόγους, ψιθύρους και… σιωπές, που μας ξημερώνουν.

 

05:00 ΖΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ / Ο Δημήτρης Γιατζόγλου είναι έτοιμος να ξεκινήσει την επόμενη μέρα, μ` εκείνους που ξυπνούν νωρίς.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00