Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Καµία ενέργεια από Βρούτση – Στρατινάκη

Καμία απολύτως ενέργεια δεν έχει γίνει από την πλευρά του υπουργείου Απασχόλησης σε σχέση με τους ασυνεπείς εκδότες και τα σημαντικά έως και υπέρογκα ποσά που οφείλουν στο ελληνικό Δημόσιο.

 

Τα δημοσιεύματα των «Π» φαίνεται ότι δεν ευαισθητοποίησαν ούτε τον υπουργό Απασχόλησης, Γιάννη Βρούτση, ούτε τη γενική γραμματέα, Αννα Στρατινάκη. Ετσι, εκδοτικές επιχειρήσεις που έχουν κάνει αίτηση υπαγωγής στον εξωδικαστικό μηχανισμό, εκμεταλλευόμενες τον προνόμιο της προστασίας, εξακολουθούν να μην πληρώνουν τις οφειλές τους προς τα ασφαλιστικά ταμεία, τυγχάνοντας επί της ουσίας μια άνευ προηγουμένου και ικανοποιητικής εξήγησης προστασία. Μάλιστα, κάποιες εξ αυτών, αφού λάβουν απορριπτική απάντηση σχετικά με την υπαγωγή στον εξωδικαστικό, επιχειρούν να βρουν άλλα μονοπάτια και τερτίπια, αλλάζοντας εταιρεία και υποβάλλοντας νέα αίτηση.

 

Για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις και επειδή τίθεται θέμα ανταγωνισμού, πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοιμάζεται συγκεκριμένη αναφορά, που θα υπογράφεται από ανταγωνιστικές εκδοτικές επιχειρήσεις και η οποία θα σταλεί προς την ηγεσία του υπουργείου Απασχόλησης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου