Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ψάχνει να πουλήσει και το Open ο Ιβάν

Παρά τις διαψεύδεις και τα όσα έχουν διαρρεύσει αναφορικά με τα επόμενα σχέδια του Ιβάν Σαββίδη στα μέσα ενημέρωσης, η πραγματικότητα είναι ότι ο ομογενής επιχειρηματίας ψάχνει τρόπο για ολοκληρωτική έξοδο από το μιντιακό του εγχείρημα, προοπτική που, όπως έχει γράψει το «Secret», στροβιλίζει εδώ και πολύ καιρλό στο μυαλό του. Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες της στήλης, έχει δώσει οδηγίες προκειμένου να βολιδοσκοπηθούν διακριτικά τυχόν ενδιαφερόμενοι για την εξαγορά του συνόλου των media που ελέγχει.

 

Στο πλαίσιο αυτό υπήρξε έντονη φημολογία το προηγούμενο διάστημα γύρω από την συνεργασία του επιχειρηματία από το Ροστόφ με τον Γιάννη Αλαφούζο του ΣΚΑΪ. Επίσης, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ λέγεται ότι εσχάτως αναζητά αξιόπιστο «κανάλι» επικοινωνίας και με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, που, ως γνωστόν, ελέγχει τους τηλεοπτικούς σταθμούς Star και Open.

 

Το ιδανικό σενάριο για τονΙβάν θα ήταν μια γενικότερη συνεργασία με τη μεγάλη κρητική οικογένεια που θα αφορούσε, εκτός από τα media, και τη συμμετοχή του στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, το φλερτ είναι μονόπλευρο, αφού οι Βαρδινογιάννηδες δεν δείχνουν να ενδιαφέρονται για οποιασδήποτε μορφής συνεργασία με τον Ι. Σαββίδη.

 

Απεναντίας, ο Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται ότι εξέτασε το ενδεχόμενο της συμμετοχής του με μεγάλο ποσοστό στο Open, δίνοντας ένα πολύ μικρό ποσοστό στον Ιβάν
στον ΣΚΑΪ. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που υπάρχει ως δεδομένο είναι ότι ο ομογενής επιχειρηματίας έχει συνειδητοποιήσει ότι αδυνατεί μόνος του να παραμείνει στον χώρο των media

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00