Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ποιός δημοσιογράφος επιστρέφει στα δελτία ειδήσεων μετά από 10 χρόνια;

Μπορεί να είχε κυκλοφορήσει ότι τη θέση της Στέλλας Γκαντώνα στο OPEN και στα δελτία του Σαββατοκύριακου θα πάρει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο Αντώνης Λιάρος αλλά η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική.

 

Ο Αντώνης Λιάρος θα αναλάβει την αρχισυνταξία των δελτίων και τη θέση του άνκορμαν ααναμένεται να αναλάβει ένα επίσης πρόσωπο από τα παλιά.

 

Ποιος επιστρέφει λοιπόν στα δελτία ειδήσεων 10 χρόνια μετά;

 

Πρόκειται για τον Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο εμφανιζόταν στο Blue Sky και συγκεκριμένα παρουσίαζε την εκπομπή “Παρεμβάσεις”.

 

Ο γνωστός δημοσιογράφος έχει να κάνει δελτία δέκα χρόνια όταν αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 όπου πάλι βρισκόταν στα δελτία του Σαββατοκύριακου και ποιος θα περίμενε πως επιστρέφει τώρα σε αυτά.

 

Αν και ακόμα δεν έχουν πέσει οι τελικές υπογραφές με την διοίκηση του σταθμού και δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, ωστόσο, όλα δείχνουν ότι αυτός θα είναι το νέο πρόσωπο των δελτίων.

 

Μάλιστα, τον Νοεμβριο μου είχε δώσει αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day οπου μεταξύ άλλων είχε μιλήσει για τα χρόνια της απουσίας του αλλά και τις προτάσεις που είχε δεχτεί όλο αυτό το διάστημα:

 

“Ποτέ δεν είχα το άγχος του αέρα, όπως λέμε. Το όποιο άγχος έχει να κάνει με το περιεχόμενο της δουλειάς που κάνεις” ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

“Υπήρξαν προτάσεις αυτά τα χρόνια και μάλιστα κάποιες ήταν και πίσω από το γυαλί σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς αλλά προφανώς δεν ήταν κατάλληλη η στιγμή κάθε φορά που προέκυπτε κάτι τέτοιο”.

 

πηγή:youfly.com

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου