Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Γέλιο και δράση απόψε στο Mega Cinema

Σήμερα Σάββατο 8 Αυγούστου στο MEGA CINEMA  δυο εξαιρετικές ταινίες θα κρατήσουν  συντροφιά στους τηλεθεατές.

 

20:50 GHOSTBUSTERS (ΓΚΟΣΤΜΠΑΣΤΕΡΣ)

 

Όταν τα πιο περίεργα φαντάσματα αναστατώνουν τον κόσμο, δημιουργώντας σύγχυση στους ανθρώπους, μόνο τρεις άνδρες μπορούν να τα σταματήσουν: οι Γκοστμπάστερς, οι πιο διάσημοι κυνηγοί φαντασμάτων στον κόσμο! Ο δρ Βίνκμαν, ο Στανζ και ο Σπένγκλερ αποτελούν μια θεότρελη ομάδα παραψυχολόγων, ειδικευμένων στα ψυχικά φαινόμενα – και στην υπερφυσική… ευθυμία. Οι τρεις αυτοί άνδρες προσλαμβάνονται στο ερευνητικό τμήμα του Πανεπιστημίου και ξεκινούν μια καινούρια καριέρα: αυτή των φαντασματοκυνηγών! Σκοπός τους είναι να απαλλάξουν το Μανχάταν από όλα τα φαντάσματα. Ωστόσο, ακόμα και οι πιο ατρόμητοι εξολοθρευτές φαντασμάτων είναι ευάλωτοι και οι Βίνκμαν, Στανζ και Σπένγκλερ περνούν μια ξεχωριστή δοκιμασία όταν η όμορφη Ντάνα Μπάρετ και ο γείτονάς της απειλούνται από μια ομάδα καταστροφικών δαιμόνων.

 

Αμερικανική παραγωγή του 1984. Κωμωδία σε σκηνοθεσία: Ιβάν Ράιτμαν. Παίζουν: Μπιλ Μάρεϊ, Νταν Ακρόιντ, Σιγκούρνι Γουίβερ, Χάρολντ Ράμις, Ρικ Μοράνις, Άννι Ποτς, Γουίλιαμ Άθερτον, Έρνι Χάντσον.

 

23:00 BONNIE & CLYDE (ΜΠΟΝΙ ΚΑΙ ΚΛΑΪΝΤ) – Α’ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 

Αν και η ιστορία των Bonnie και Clyde είναι θρυλική, δεν έχει ποτέ ειπωθεί με αυτόν τον τρόπο. Ορμώμενοι από το πάθος τους, αλλά και την εμμονή της Μπόνι με την φήμη, το ζευγάρι διέπραξε τις πιο επικίνδυνες ληστείες, αφήνοντας πίσω τους αίμα και πρωτοσέλιδα. Χρησιμοποιώντας την έκτη αίσθηση του Κλάιντ, παρέμειναν ένα βήμα μπροστά από το νόμο μέχρι την τελική, μοιραία αναμέτρηση.

 

Αμερικανική παραγωγή του 2013. Δραματική ταινία σε σκηνοθεσία: Μπρούς Μπέρεσφορντ. Παίζουν: Χόλιντεϊ Γκρέιντζερ, Εμίλ Χιρς, Σάρα Χάιλαντ, Χόλι Χάντερ, Γουίλιαμ Χερτ. Περιέχει σκηνές βίας.

 

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου