Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Γ. Σατσίδης στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 για τον ρόλο του στο BACHELOR του Alpha και οι καυτές αποκαλύψεις

 

Για τον ρόλο έκπληξη που θα έχει στο Bachelor το νέο ριάλιτι που ετοιμάζει ο Alpha μίλησε  αποκλειστικά στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στο «Άρωμα Ζωής»  που παρουσιάζει η Σπυριδούλα Τριάντου, ο Mr Hollywood, Γιώργος Σατσίδης «Θα είμαι στην Ελλάδα για όσο διαρκέσουν στα γυρίσματα.

 

Πρόκειται  για  ένα λαμπερό σόου με ανθρώπινες σχέσεις. Εγώ θα έχω τον ρόλο διαμεσολαβητή, διαιτητή, ψυχολόγου…  μαθαίνω περισσότερο για τις γυναίκες  μέσα από το παιχνίδι κα το  χρειαζόμουν» τονίζει ενώ  για το παιχνίδι αποκαλύπτει πως «Ο άντρας που διεκδικούν είναι μη  αναγνωρίσιμος, είναι πολύ γοητευτικός έξυπνος και έχει  διάθεση να δεσμευτεί. Στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία είδαμε και γάμο αλλά και να δημιουργείται οικογένεια  καθώς τα συναισθήματα κορυφώνονται μέσα στο παιχνίδι» εξηγεί ο επιτυχημένος παρουσιαστής  «Υπάρχουν διαρκώς ανατροπές, περνούν δοκιμασίες,  τους προσφέρει εμπειρίες που δεν έχουν γευτεί.

 

Υπάρχουν εντάξεις ήδη καθώς υπάρχει  πολύ πάθος στον αέρα. Είναι εμφανίσιμο το αγόρι  και δημιουργήθηκαν αμέσως όλα αυτά» τονίζει μεταξύ άλλων ενώ αποκαλύπτει πως  «Σε προσωπικό επίπεδο κάνω πολλά προξενιά και τα κάνω και επιτυχημένα». Ο ίδιος είχε δεχτεί αρκετές  προτάσεις για να κάνει τηλεόραση στο παρελθόν κάτι που είναι γνωστό όμως όπως εξηγεί «οι προτάσεις είχαν να κάνουν συχνά με το να συμμετέχω εγώ σε ριάλιτι  δηλαδή να χορέψω στο  dancing with the stars… Αυτό είναι κάτι που μου  άρεσε πολύ το σόου είναι κάτι διαφορετικό είναι, πολύ σέξι, νεανικό και αυτό που θέλουμε αυτό που μας λείπει από τη ζωή» ενώ σε ότι αφορά την επικοινωνία των παικτών  εξηγεί πως    «Δεν έχουν καμιά επαφή με τον έξω κόσμο παρά μόνο αν κάνουν κάποιες εκδρομές.  είναι κλεισμένες σε δυο καταπληκτικές  βίλες, είναι φανταστικό το σκηνικό» ολοκληρώνει.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου