Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Mediakes φήμες και παρασκήνια…

Επειδή ακούγονται και ψιθυρίζονται πολλά στα στέκια της δημοσιογραφικής πιάτσας, στα καφενεία των καναλαρχών και των media…εδώ τα γράφουμε για να τα μαθαίνετε….

 

-Στην εξαγορά εκτυπωτικής μηχανής για εφημερίδες προχώρησε η Νίκη Εκδοτική των αδερφών ΣμυρνιωτάκηΗ

 

-Στον Real Fm με εκπομπή θα βρίσκονται από τον Σεπτέμβριο ο Σεραφείμ Κοτρώτσος και ο Πάνος Αμυράς

 

-Η Ράνια Τζίμα  παίρνει από τη Δευτέρα 3 Αυγούστου τη σκυτάλη της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mεγάλου Καναλιού από τη Δώρα Αναγνωστοπούλου. Κάθε μέρα στις 19.30, η έμπειρη δημοσιογράφος θα παρουσιάζει τα «Mega Γεγονότα», με την υπογραφή του έγκριτου δυναμικού του τηλεοπτικού σταθμού και, φυσικά, με τη διαχρονική αξιοπιστία των τριών δεκαετιών ζωής του καναλιού.

 

-Η Webjar ανέλαβε το λανσάρισμα και την digital επικοινωνία του Cinobo, της νέας ελληνικής streaming πλατφόρμας, που ειδικεύεται στον ανεξάρτητο και arthouse κινηματογράφο.

 

– Τη στήριξή της στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) επεκτείνει η Wind Ελλάς, συμμετέχοντας στη λειτουργία του ηλεκτρονικού συστήματος διαχείρισης συμβάντων του δικτύου των ΚΟΜΥ μέσω υπηρεσιών επικοινωνίας.

 

-Η Στέλλα Ράζου ανέλαβε προϊσταμένη του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων της Διεύθυνσης Εταιρικής Επικοινωνίας των Υπηρεσιών Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ Α.Ε.

 

– Τον Αύγουστο, το Novacinema 2HD έχει ετοιμάσει ένα «ξεκαρδιστικό» αφιέρωμα με γαλλικές κωμωδίες, οι οποίες μας έκαναν να γελάσουμε μέχρι δακρύων. Ετσι, κάθε Πέμπτη, από τις 22.00, θα προβάλλονται δύο ταινίες back to back.

 

-Με 50 νέες εκπληκτικές ταινίες, ειδικά αφιερώματα στον ιταλικό κινηματογράφο, αλλά και σε μεγάλους σκηνοθέτες, όπως οι Τζιμ Τζάρμους, Λουίς Μπουνιουέλ, Νικίτα Μιχάλκοφ, Πάολο και Βιτόριο Ταβιάνι, η ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX δίνει στίγμα και καταμεσής του καλοκαιριού.

 

-Ρευστότητα επικρατεί στις συνδροµητικές πλατφόρµες για το ξένο πρόγραµµα. Ο κορονοϊός σταµάτησε σειρές και ταινίες που γυρίζονταν στις ΗΠΑ και δεν γνωρίζουν ποιες θα είναι έτοιµες

 

-Στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου  μετακομίζει, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν εσχάτως το φως της δημοσιότητας, η δημοσιογράφος και τηλεκριτικός Αφοδίτη Γραμμέλη, η οποία μέχρι πρότινος βρισκόταν στο πάνελ της Φαίης Σκορδά. Στην εκπομπή της όμορφης παρουσιάστριας δεν θα την ακολουθήσει ο Αρης Καβατζίκης, ο οποίος, παρά τα σχετικά σενάρια, παρέμεινε τελικώς στον ΑΝΤ1

 

 

-Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 αλλάζει ώρα, καθώς προσαρμόζεται στα δεδομένα του ανταγωνισμού. Με βάση τα σημερινά δεδομένα, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα
βγαίνει στις τηλεοπτικές οθόνες ακόμα και πριν από τις 7.00 το απόγευμα, οπότε ξεκινάει ο Αντώνης Σρόιτερ στον Alpha, καθώς στο κανάλι του Αμαρουσίου θέλουν να τοποθετήσουν την έναρξη της prime time στις 8.00 το βράδυ, με τη σειρά που θα υπογράφει η Μαρία Γεωργιάδου και κεντρική στόχευση να δώσουν ώθηση στο πρόγραμμα πριν μπουν στην εξίσωση το «Big Brother» και το «GNTM».

 

-Το υπάρχον ψηφιοποιηµένο αρχείο της κρατικής  τηλεόρασης περιλαµβάνει περί τα 179.000 τεκµήρια. Αυτό αναµένεται να εµπλουτιστεί περαιτέρω µε την παραπάνω επένδυση ψηφιοποίησης ακόµα 153.000 κασετών

 

-Aπό τις οικονοµικές καταστάσεις του 2019 που δηµοσίευσε το Star προκύπτει ότι ο κύκλος εργασιών ανήλθε σε 60.767.821,10 ευρώ, αυξηµένος κατά 14,31% σε σχέση µε τον κύκλο εργασιών κατά τη χρήση του 2018.

 

-Η δηµοσιογράφος Ζωή Κρονάκη, που τα τελευταία χρόνια είχε τη δική της ενότητα αφιερωµένη στις µαµάδες, στην εκποµπή «Happy Day», που παρουσιάζει η Σταµατίνα Τσιµτσιλή, ανακοίνωσε πως η νέα τηλεοπτική σεζόν θα τη βρει στην ΕΡΤ µε δική της εκποµπή.

 

-Ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος, η Κόνι Μεταξά, καθώς και ο μάγειρας Πέτρος Συρίγος θα βρίσκονται στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Στην εκπομπή παραμένουν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και, φυσικά, η Λίτσα Πατέρα

 

-Στις 30 Αυγούστου και έπειτα από πέντε τηλεταινίες (που θα προβληθούν στο διάστημα 24-28 Αυγούστου), στις οποίες θα συνοψίζονται τα επεισόδια της προηγούμενης σεζόν, θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο του σίριαλ «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΪ. Η σειρά θα δώσει πάσα στην πρεμιέρα του  «Big Brother», που θα ξεκινήσει το ίδιο βράδυ.

 

-Για την εκποµπή «Πάµε πακέτο», που θα συνεχιστεί στον Alpha, παρά τη λύση της συνεργασίας µε τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, ακούγεται τελευταία η Αντελίνα Βαρθακούρη.

 

-Αγνωστο παραµένει αν τελικώς το «Dancing with the stars» βγει από το Star κατά το δεύτερο µισό της σεζόν, ωστόσο επιθυµία των ανθρώπων του καναλιού είναι να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια.

 

-Στην εκποµπή της Ναταλίας Γερµανού στον Alpha θα βρίσκεται για ακόµα έναν χρόνο ο δηµοσιογράφος Κ. Τσουρός

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου